GOEDE TIJDEN OM TV TE KIJKEN

Wat te kijken tijdens de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty Images, NetflixWat te kijken tijdens de zomerstop van Goede Tijden, Slechte Tijden?
RTL

In een zwart gat gevallen nu 'Goede Tijden, Slechte Tijden' niet meer te zien is? Niet nodig! Op de streamingplatforms is genoeg te vinden wat je de aankomende weken kan bingen totdat je favoriete soapserie op 28 augustus weer te zien is. Wij hebben alvast een lijstje voor je samengesteld.

B&B Vol Liefde België 

Je kan natuurlijk alle afleveringen van Goede Tijden nóg een keer kijken bij Videoland, of kies voor de Belgische versie van het succesvolle programma B&B Vol Liefde. De variant heet bij onze zuiderburen B&B Zoekt Lief. Het grote verschil met de Nederlandse reeks is de lengte van de afleveringen. In België duurt de aflevering zo'n 25 minuten, een beetje vergelijkbaar met Goede Tijden dus. De presentatie ligt in handen van An Lemmens, die we in Nederland vooral kennen als presentatrice van So You Think You Can Dance.

B&B Zoekt Lief kijk je bij Videoland en telt 32 afleveringen. Klaar? Dan kun je natuurlijk ook door met de Nederlandse versie. Het eerste seizoen bestaat uit 28 afleveringen, de tweede reeks uit 35. Je vervelen is dus niet nodig deze zomer!

Opnames Videoland-serie Michella Kox en Louisa Janssen afgerond: 'Verdrietig dat het voorbij is'
Lees ook

Opnames Videoland-serie Michella Kox en Louisa Janssen afgerond: 'Verdrietig dat het voorbij is'

The Marvelous Mrs. Maisel 

Fan van Gilmore GirlsThe Marvelous Mrs. Maisel is gemaakt door hetzelfde team en kwam onlangs na vijf seizoenen en 43 afleveringen tot een eind. Het komische drama volgt Miriam 'Midge' Maisel - gespeeld door Rachel Brosnahan, die een Golden Globe en meerdere Emmy's wint voor haar rol in de serie - een huisvrouw die in de jaren 50 haar geluk besluit te beproeven als comédienne. 

The Marvelous Mrs. Maisel kijk je bij Prime Video. Bekijk de trailer van het eerste seizoen hieronder:

The Kardashians

Na twintig seizoenen stoppen Kim, Khloé, Kourtney, Kendall, Kylie en Kris met veel bombarie met hun realityshow Keeping Up With The Kardashians, om vervolgens vrijwel direct terug te keren bij Hulu met The Kardashians. Kim, haar zussen en moeder maken voor de streamingdienst al twee seizoenen van tien afleveringen en elke donderdag is via Disney+ een nieuwe aflevering van het huidige derde seizoen te zien. En de familie Kardashian-Jenner is de camera's voorlopig nog niet zat: Hulu heeft onlangs nóg eens twintig afleveringen besteld van de realityserie. 

The Kardashians kijk je in Nederland bij Disney+.

Manifest

Wanneer een vliegtuig jaren na vertrek een mysterieuze landing maakt, betreden de passagiers van vlucht 828 een wereld die compleet is veranderd en vreemde, nieuwe realiteiten bevat. Manifest is een serie van de Amerikaanse zender NBC, maar die cancelt de show na drie seizoenen. Aangezien de reeks een grote hit is op Netflix, neemt de streamingdienst de rechten van de serie over en zo worden fans alsnog getrakteerd op een vierde en tevens laatste seizoen. 

Benieuwd geworden? Alle vier de seizoenen van Manifest binge je nu bij Netflix. 

Succession

De bekroonde serie Succession werd onlangs na vier seizoenen succesvol afgesloten. De geprezen serie gaat over de familie Roy van het mediabedrijf Waystar Royco. De kinderen van topman Logan Roy strijden om de macht binnen het bedrijf. De hoofdrollen worden gespeeld door Brian Cox, Jeremy Strong, Sarah Snook, Kieran Culkin en Alan Ruck. De serie is bekroond met meerdere Emmy Awards en andere prijzen en pérfect om deze zomer te kijken totdat GTST weer terugkeert.

Succession kijk je bij HBO Max.

The Real Housewives of Beverly Hills 

Kijk je liever iets wat net zoveel drama bevat als GTST? Dan ben je in Beverly Hills aan het juiste adres. Het twaalfde seizoen is lekker te bingen bij Videoland en bestaat uit 24 afleveringen. In het seizoen willen de vrouwen hun vriendschappen verdiepen en ongetwijfeld in harmonie leven, terwijl ze tegelijkertijd het gezinsleven en hun zakelijke ondernemingen proberen te balanceren. Maar hun overvloedige levensstijl zorgt voor veel drama. 

Niet alleen het twaalfde, ook het tiende en elfde seizoen van The Real Housewives of Beverly Hills kijk je bij Videoland.

Lees meer over
GTST