TEMPTATION THERAPIE

Evie baalde van vroege exit Temptation: 'Mike en ik hadden een afspraak'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Rianne BargerEvie baalde van vroege exit Temptation: 'Mike en ik hadden een afspraak'
RTL

Mike en Evie doen mee aan 'Temptation Island' omdat Mike nog niet zeker weet of hij in de toekomst kinderen wil. Waar veel koppels die met dit soort vragen worstelen kiezen voor therapie, besluit het tweetal het meteen 'groots aan te pakken' en zich op te geven voor de ultieme relatietest. "We vonden het natuurlijk ook gewoon een leuk avontuur", vertelt Evie in Realitea.

"We hadden wel tegen elkaar gezegd: als je weg mag, dan gaan we niet weg"

Temptation is volgens Rosa van Love Island - die ook te gast is en een goede vriendin van Evie is - ook 'een soort therapie'. "En dat we dit als verhaal hadden... het is wel een oprecht verhaal. Er is niks aan verzonnen", aldus Evie.

Evie en Mike gingen door moeilijke periode na Temptation Island
Lees ook

Evie en Mike gingen door moeilijke periode na Temptation Island

Uiteindelijk is hun Temptation-avontuur van korte duur omdat ze door de andere koppeltjes weg worden gestemd. Iets wat Evie eigenlijk helemaal niet wil. "We hadden wel tegen elkaar gezegd: als je weg mag, dan gaan we niet weg", vertelt ze over de afspraak die ze voorafgaand met Mike maakt. In het verleden krijgen koppeltjes namelijk al eens de kans samen vroegtijdig het programma te verlaten, mits ze daar beiden voor kiezen.

"Dat zouden we echt absoluut niet doen. We gingen niet onszelf wegsturen. Al denk ik dat als Mike in deze situatie had gezeten - hij was zo emotioneel - hij het nog gedaan had ook. En dan had ik het niet gedaan, want dat was onze afspraak."

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry Temptation IslandRealitea