ZWARE PERIODE

Jamie Faber uit Goud Zuid blikt terug op tijd in blijf-van-mijn-lijfhuis: 'Kon niet naar familie'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Rianne BargerJamie Faber uit Goud Zuid blikt terug op tijd in blijf-van-mijn-lijfhuis: 'Kon niet naar familie'
RTL

De Net5-realityserie 'Goud Zuid' is meer dan alleen tripjes naar Parijs om inspiratie op te doen. Vooral Jamie Faber (38) is bijzonder openhartig in de show. Ze verblijft in het verleden in een blijf-van-mijn-lijfhuis nadat ze wordt mishandeld door haar ex-vriend. Gelukkig gaat het nu weer goed met haar en is ze zelfs in verwachting!

"Ik kon niet naar mijn familie, dan bracht ik hen in gevaar"

"Het is wel een onderdeel van wie ik ben. En ik denk ook dat ik mede daardoor ben wie ik ben, en waar ik ben", blikt Jamie in Realitea terug op het blijf-van-mijn-lijfhuis en de zware periode in haar leven. Al voelt het soms ook als een deel uit een vorig leven, alsof het niet om haar gaat. Ze vervolgt: "Ik kan het niet uitleggen, maar ik ben een nieuw persoon. Ik schaamde me dat ik te lang in die relatie had gezeten... je wil daar niet zitten. Niemand wil daar zitten."

Ook voor zus Gini is de periode moeilijk omdat ze Jamie niet kan helpen omdat ook zij gevaar loopt nadat het huis van hun ouders in brand wordt gestoken. "Het is gewoon overleven", vertelt ze openhartig. "Heel veel mensen zeggen achteraf: waarom heb je niet dit gedaan, of dat gedaan. Maar dat is moeilijk. Ik denk dat we allemaal heel hard ons best hebben gedaan." Jamie vult aan: "Ik kon niet naar mijn familie, want dan bracht ik hen in gevaar. Ik kón niet bij Gini wonen."

Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online
Lees ook

Fawry not Sawry exclusief aan de slag voor RTL.nl en RTL Boulevard online

Gelukkig gaat het inmiddels weer goed met Jamie en heeft ze haar leven weer helemaal op de rit. Ook is er een nieuwe man in haar leven, met wie we al even kennismaken in Goud Zuid. Van hem is Jamie, die zich 'ontzettend goed voelt', nu zwanger. "Er is niks aan het handje, ik zit al op de helft. Het gaat hartstikke goed", vertelt ze stralend. "De Engelsman is hiernaartoe geëmigreerd."

Een baby was er volgens Jamie toch wel gekomen als het aan haar lag, met of zonder man. "Ik zat al helemaal in het traject met eitjes. (...) Ik wilde heel graag weer moeder worden", vertelt ze.

Elke week komt er een nieuwe aflevering van Realitea online. Bekijk de aflevering van vorige week hieronder.

Lees meer over
Fawry not Sawry Jamie FaberRealitea