B&BLOOT

Anne, Walter en Claudia uit de kleren in B&B Vol Liefde: 'Bofkont'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLAnne, Walter en Claudia uit de kleren in B&B Vol Liefde: 'Bofkont'
RTL

In 'B&B Vol Liefde' is het alweer de tweede dag voor Claudia en Anne in de bed and breakfast van Walter. De twee vriendinnen voelen zich erg op hun gemak bij de spirituele B&B-eigenaar. Ze hebben dan ook geen enkele moeite om zich bloot te geven. Letterlijk.

"Het is dan zo van: oh ja, we gaan dan natuurlijk naakt"

Anne is vroeg wakker. Ze is erg onder de indruk van de omgeving én van Walter. "Ik ben er erg gemakkelijk ingestapt, maar dat is het niet. Je doet het niet gewoon even. Dat realiseerde ik me vannacht. Dus waar Cupido gister niet in de koffer zat, zit ie nu wel in de koffer. Ja, dat kan."

Anne heeft een lastige periode achter de rug. Ze is namelijk op vriendschappelijk en relationeel vlak erg teleurgesteld geraakt. Zij is daardoor niet meer haar spontane zelf op liefdesgebied, laat ze weten. "Dat is gewoon hier nog niet helemaal heel. Makkelijk zat", zegt ze wijzend naar haar hart.

Dit zijn de acht deelnemers van B&B Vol Liefde 2023
Lees ook

Dit zijn de acht deelnemers van B&B Vol Liefde 2023

Claudia hoopt dat ze een wederzijdse connectie met Walter kan opbouwen, maar vindt het ook spannend. "Ik zou het heel erg vinden als ik verliefd zou worden en hij heeft dat niet." Ze geeft aan dat ze niet zoveel ervaring heeft en moet luisteren naar haar hart. Haar man, met wie ze 38 jaar samen was, is twee jaar geleden overleden. "Ik ben maar een keer echt verliefd geweest", vertelt ze aan Walter.

Als ze alleen is, wordt Claudia emotioneel. "Het is nog niet gebeurd dat ik mijn hart totaal heb mogen openen", bekent ze voor de camera. "Ik hoop dat het wel een keer gaat gebeuren. Dat is mijn wens en dat manifesteer ik." Na het overlijden van haar man moet ze haarzelf en de liefde voor zichzelf terugvinden en die zelfliefde wil ze niet verliezen. 

Om het hart van Walter te veroveren moet je van goeden huize komen, geeft hij aan. "Ik weet überhaupt niet of ik nog wel verliefd word. Wat ik wel heb gemerkt is dat als ik bij iemand meteen voel: dit is het, dan is het bijna altijd een trauma wat elkaar aantrekt." Zo'n connectie loopt volgens Claudia en Walter niet goed af.

Na alle persoonlijke ontboezemingen is het de hoogste tijd dat iedereen zich ook letterlijk bloot geeft. Ze gaan met z'n drieën de sauna in. "Het is dan zo van: oh ja, we gaan dan natuurlijk naakt", zegt Claudia. "Oké, en dan laat ik het los. Genieten. Wat ben ik toch een bofkont dat ik hem nu al naakt zie, hahaha." Ook Anne kijkt even van boven naar beneden. "Natuurlijk. Dat zullen we alle drie gedaan hebben, denk ik. Tenminste, als ze slim zijn wel; ik was het!" zegt ze lachend. Na de hitte van de sauna gaan de drie ontspannen in het gras liggen.

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4.

Lees meer over
B&B Vol liefde