VAN JE EX MOET JE HET HEBBEN

Lilly haalt voor laatste keer uit naar haar ex Boris Becker: 'Narcist en egoïst'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLilly haalt voor laatste keer uit naar haar ex Boris Becker: 'Narcist en egoïst'
RTL

Lilly Becker (47), de ex van Boris Becker (55), haalt nog één keer uit naar de tennislegende. Aan de Duitse tabloid 'Bild' vertelt Lilly dat ze in een ontluisterende documentaire alles op tafel gooit rondom haar stukgelopen huwelijk.

"Hij weet wat hij mij en onze zoon Amadeus heeft aangedaan"

De Rotterdamse Lilly is al ruim vijf jaar niet meer samen met Boris, maar is nog altijd getrouwd met hem. Het stel, dat samen een 12-jarige zoon genaamd Amadeus heeft, ligt al jaren in een vechtscheiding. Boris heeft volgens Lilly de documentaire proberen te stoppen. Aan het Duitse Bild legt ze uit waarom. "Boris is een narcist, een egoïst. Hij is bang, omdat hij geen invloed heeft op de inhoud. Hij is gewend om anderen te sturen en te manipuleren. Maar ik laat mij de mond niet snoeren, ook niet wanneer hij zijn pijlen op mij richt.”

Met de documentaire wil Lilly voorgoed afscheid nemen van haar leven met Boris, stelt ze. "Ik vind het een perfect einde. Daarna zal ik niet meer in het openbaar over hem praten. Ik wil gewoon dat onze scheiding eindelijk rond komt, en klaar.” 

Ze zou haar ex niet haten, maar ook niet meer van hem houden. "Ik mis hem ook niet. Ik heb medelijden en dat is supertreurig. Maar iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf. (...) Ik kan hem wel in de ogen kijken, hij mij niet. Hij weet wat hij mij en onze zoon Amadeus heeft aangedaan", zegt ze stellig. Volgens Lilly zou Boris zijn vreemdgegaan en haar samen met hun zoon in 2018 op straat hebben gezet. Ook zou hij financieel niet bijdragen aan de opvoeding van Amadeus.

Becker schuldig bevonden in Londens strafproces
Lees ook

Becker schuldig bevonden in Londens strafproces

De documentaire genaamd Aufstieg und Fall von Boris Becker zal begin augustus verschijnen op een Duitse streamingdienst. Naast Lilly zullen ook Boris' ex-collega Pat Cash, een oude schoolvriend, zijn ex-vriendin Caroline Rochet en zijn voormalig verloofde Sandy Meyer-Wölden aan het woord komen. 

Zowel Lilly als Boris is opnieuw gelukkig in de liefde. Lilly is samen met een Duitse miljonair genaamd Thorsten Weck, Boris heeft het geluk gevonden bij zijn 32 jaar jonge vriendin Lilian de Carvalho Monteiro.

Lees meer over
Boris BeckerLilly Becker