CELIB&BAAT

Ook Joy en Babette in B&B Vol Liefde geïnteresseerd in tantra: 'Niet goed om vaak klaar te komen'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLOok Joy en Babette in B&B Vol Liefde geïnteresseerd in tantra: 'Niet goed om vaak klaar te komen'
RTL

In 'B&B Vol Liefde' hebben Babette en Joy het rijk alleen. Nu Zoë weg is, is er alle ruimte om te onderzoeken of er meer speelt tussen de twee spirituele geesten.

"Ik heb afgelopen jaar besloten om celibaat te leven"

In de B&B van Joy is het tijd voor gezinsuitbreiding. De hond van Joy is hoogzwanger en dat zorgt ervoor dat haar baasje en Babette in een heel spirituele energie zitten. Ze maken namelijk een altaar waar de hond haar puppy's kan baren. 

De zwangere viervoeter roept bij Joy meteen wat prangende vragen aan Babette op. "Hoe zie jij je bevalling voor je? Thuis of in het ziekenhuis?" vraagt hij. Babette geeft aan dat ze aanvankelijk eigenlijk geen kinderen wil. "Maar nu heeft iets in mij dat veranderd." Babette heeft haar bevalling al helemaal uitgedacht en wil graag in bad bevallen.

"Het is heel belangrijk voor mij dat een vrouw kinderen wil", vertelt Joy aan de kijkers. "Ik wil gewoon twee kinderen, minimaal. Dat is iets wat heel belangrijk voor mij is." 

Joy toont weinig interesse in Zoë en Babette in B&B Vol Liefde: 'Jammer'
Lees ook

Joy toont weinig interesse in Zoë en Babette in B&B Vol Liefde: 'Jammer'

Babette grijpt haar kans om ook Joy het hemd van het lijf te vragen. "Neem je in een relatie ook graag de leiding?" vraagt ze. "Balans mag er zijn", doet Joy uit de doeken. "Misschien in bed een ander verhaal." De twee giechelen wat af wanneer het over de voorkeuren in de slaapkamer gaat. 

Voor Babette is het sowieso al even geleden dat er actie is op seksueel vlak. "Ik heb op een gegeven moment afgelopen jaar besloten om celibaat te leven." Joy weet niet wat dat betekent. "Dat houdt in dat ik afgelopen jaar met niemand een seksuele verbinding ben aangegaan. Echt een cleansing inderdaad." Tantra helpt haar om weer de verbinding met zichzelf aan te gaan, vertrouwt ze Joy toe.

Ook Joy is steeds meer bezig met de verbinding met zichzelf. "Voor een man is het eigenlijk helemaal niet zo goed om te vaak klaar te komen", giechelt hij. "Dat neemt eigenlijk al je energie en je motivatie weg. Het is een onderwerp wat al heel lang in mijn hoofd zit. Al jaren."

Babette merkt dat Joy nog niet helemaal weet wat tantra inhoudt. "Ik vind het leuk dat hij geïnteresseerd is in tantra, alleen voelde het vanuit hem meer richting het seksuele. En die kant hoefde ik nog niet op." De intieme ontboezemingen zorgen ervoor dat Joy – eindelijk – meer interesse toont in Babette. "Ze verbaast me best wel. Meer dan dat ik had verwacht." 

Het intieme gesprek en de rust wordt verstoord door een nieuwe liefdeskandidaat. Nathalie arriveert op Mount Joy. De B&B-uitbater vindt de slagersdochter erg aantrekkelijk, maar: "Ze is heel energiek, dat merk ik wel. Ik weet niet of ik daar op de lange termijn lekker op ga." 

B&B Vol Liefde zie je elke werkdag om 20.30 uur bij RTL 4 en kun je vooruit kijken bij Videoland.

Lees meer over
B&B Vol liefde