VAN MIST TOT GEMIS

Nieuwe castfoto GTST: wat is de schade na de verkeerscrash?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Tom CornelissenNieuwe castfoto GTST: wat is de schade na de verkeerscrash?
RTL

De tijd van onbezorgdheid is bijna voorbij: vanaf maandag 28 augustus is elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur seizoen 34 van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' te zien bij RTL 4. Maar voor de échte fans zijn vanaf vandaag de onthutsende gevolgen van het verkeersdrama al te streamen bij Videoland. En bij een nieuw seizoen hoort natuurlijk ook een nieuwe foto van de cast.

"De gevolgen van het ongeluk zullen een diepgaande invloed hebben op de levens van de Meerdijkers en hun onderlinge relaties"

Kijkers kunnen zich verheugen op een adembenemend seizoen vol onvoorspelbare twists, dramatische wendingen, emotionele conflicten én verzoeningen. Dat valt te lezen in het persbericht.

Goede Tijden, Slechte Tijden sluit afgelopen seizoen af met een catastrofale kettingbotsing die heel Meerdijk in zijn greep houdt na het huwelijk van Laura en Henk. In de mistige nacht na het liefdesfeest, worden de inwoners van Meerdijk in een complete chaos gestort. Met auto's die in elkaar verstrengeld raken en wrakstukken over de weg verspreid, blijft de kijker met niks anders achter dan een onheilspellende sfeer van angst en onzekerheid. Wie overleeft het ongeluk, wie niet, en wat is de nasleep van deze catastrofe?

Erik de Vogel ziet GTST-leven zonder Caroline De Bruijn niet zitten
Lees ook

Erik de Vogel ziet GTST-leven zonder Caroline De Bruijn niet zitten

Van één personage weten we zeker dat ze gespaard is bleven. Nola zit op het moment van het ongeluk namelijk veilig thuis op de bank en ziet via het nieuws beelden van de kettingbotsing, waar haar ouders mogelijk bij betrokken zijn. Terwijl ze tv kijkt wordt er aangebeld. Wie staat er voor de deur en met welke boodschap?

Uit de nieuwe castfoto is echter niets op te maken, want iedereen staat er even stralend op:

Goede Tijden, Slechte Tijden© Jasper Suyk
Goede Tijden, Slechte Tijden

"De zomercliffhanger van GTST is altijd een spannend moment voor onze trouwe kijkers en ons rest elk jaar de opdracht om iets onvergetelijks te creëren", aldus Idse Grotenhuis, creatief producent bij Goede Tijden.

"De verkeerscrash brengt een enorme schok teweeg in Meerdijk en zal de verhaallijnen voor het komende seizoen op explosieve wijze voortstuwen. In het nieuwe seizoen slepen we de kijkers opnieuw mee in een achtbaan van emoties, waarin liefde, verraad, geheimen en hartverscheurende keuzes centraal staan. De gevolgen van het ongeluk zullen een diepgaande invloed hebben op de levens van de Meerdijkers en hun onderlinge relaties."

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf nu een week vooruit te streamen bij Videoland en vanaf 28 augustus elke maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Lees meer over
GTST