WE CAN'T STOP

Miley Cyrus werkte als 13-jarige meer dan 12 uur per dag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Miley Cyrus werkte als 13-jarige meer dan 12 uur per dag
RTL

Miley Cyrus is pas 30 jaar oud, maar ze draait al een behoorlijke tijd mee in de muziek- en showbizzwereld. Dat komt natuurlijk omdat ze als kind doorbrak in de serie 'Hannah Montana'. In een nieuwe TikTok-video onthult Miley hoe een werkdag er voor haar uitzag toen ze slechts 13 jaar oud was.

"Ik ben veel, maar lui ben ik niet"

In de video leest Miley haar bizarre werkschema voor. Om 05.30 uur in de ochtend moest ze haar haar en make-up al laten doen, gevolgd door interviewsessies die duurden van 07.15 tot net iets na zessen. Ohja, en alsof dat nog niet genoeg was, stond er tussendoor ook nog een fotoshoot gepland. De zangeres heeft het in dit geval over een vrijdag. 

Miley Cyrus populairder dan ooit door breakup-hit Flowers
Lees ook

Miley Cyrus populairder dan ooit door breakup-hit Flowers

Maar ook op zaterdagen moest Miley gewoon aan de bak. Ook op die dag was ze gewoon van 07.00 uur tot vroeg in de avond bezig met werk. Gelukkig voor de artieste had ze op zondag wél een vrije dag om bij te komen, want maandag begon het filmen voor Hannah Montana weer.

Na het voorlezen van haar vroegere werkschema vat Miley het als volgt samen: "Ik ben veel, maar lui ben ik niet", zegt ze lachend.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Miley Cyrus