STOKED EN SICK

Suus uit B&B Vol Liefde aan de slag in B&B van Debbie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @suuskiiiiiSuus uit B&B Vol Liefde aan de slag in B&B van Debbie
RTL

Debbie heeft niet alleen haar partner Paul te danken aan 'B&B Vol Liefde', ook haar nieuwste hulpkracht vindt ze via het populaire programma van RTL. Niemand minder dan Suus, die in Zweden probeert het hart - en de moestuin - van Bram voor zich te winnen, gaat aan de slag in haar Spaanse B&B.

"Heel stoked om hier te mogen werken"

Via Instagram laat Suus weten dat ze door Debbie en Paul op handen wordt gedragen, létterlijk. Bij de post schrijft de 21-jarige ‘geadopteerd’ te zijn door de onderneemster en haar B&B. 'Heel stoked om hier te mogen werken', vervolgt Suus.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bram uit B&B Vol Liefde is verliefd, maar de vraag is: op wie?
Lees ook

Bram uit B&B Vol Liefde is verliefd, maar de vraag is: op wie?

Nu Suus in Spanje is valt ze af als de mysterieuze nieuwe liefde van Bram. Hij vertelt eerder deze zondag in een video op YouTube weer verliefd te zijn. "Het is nog allemaal pril, maar het is wel heel serieus. Ik heb het heel erg leuk met haar, het gaat ook heel erg goed", aldus Bram. Omdat het allemaal nog zo vers is wil hij het eerst nog allemaal 'even laten bezinken' voordat hij meer over zijn liefdesleven deelt. "Ook voor haar, er komt nu heel veel op ons af."

Ook Olof is weer gelukkig in de liefde. In onderstaande video vertelt hij er zelf alles over:

Lees meer over
B&B Vol liefde