PRIVATE LIFE IS HAPPY LIFE

Anna Nooshin legt uit waarom ze nooit foto's plaatst met Thijs Boermans

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAnna Nooshin legt uit waarom ze nooit foto's plaatst met Thijs Boermans
RTL

Inmiddels weet heel Nederland van de relatie van Anna Nooshin (36) en Thijs Boermans (26). De twee verwachten momenteel zelfs hun eerste kindje samen. Toch wil ze haar romance liever buiten de schijnwerpers houden, vertelt Anna op haar Instagram Stories.

"Ik denk dat het ook prima moet zijn als je door de jaren heen groeit en beseft wat wel en niet meer voor je werkt"

In een Q&A met volgers krijgt de influencer heel wat vragen over haar relatie met Thijs en waarom ze geen foto's samen plaatsen. Volgens Anna kiezen ze hier samen bewust voor. 'En dat bevalt me heel goed.' Ze legt uit dat ze door de jaren heen heeft geleerd om naar haar intuïtie te luisteren. Die vertelt haar nu dit deel van haar leven voor altijd voor zichzelf te houden. Dat zou dus zomaar kunnen betekenen dat we nooit een foto van hen samen op hun social kanalen te zien krijgen.

Anna biecht wel op dat ze het leuk vindt om foto's van andere stelletjes te zien. 'Ik geef toe: ik kijk er zelf ook graag naar.' Toch vindt ze het 'fascinerend' dat het nu bijna vanzelfsprekend is 'om ieder aspect van je leven de delen op je social'. 

Thijs Boermans vindt zwangerschap Anna Nooshin 'fucking eng'
Lees ook

Thijs Boermans vindt zwangerschap Anna Nooshin 'fucking eng'

Instagram Stories Anna Nooshin© Instagram: @annanooshin
Instagram Stories Anna Nooshin

'Het is een soort verwachting geworden wat we onszelf opleggen vanuit de maatschappij wat helemaal niet hoeft te werken voor iedereen.' Hoewel ze 'vroeger hier zelf ook aan mee' heeft gedaan, besluit ze nu voorgoed anders. 'Ik denk dat het ook prima moet zijn als je door de jaren heen groeit en beseft wat wel en niet meer voor je werkt'.

Lees meer over
Thijs BoermansAnna Nooshin