HUISGTSTIJGER

Ludo met hond smaakt naar meer voor GTST-kijkers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLLudo met hond smaakt naar meer voor GTST-kijkers
RTL

Zeldzame beelden van Ludo Sanders (Erik de Vogel) woensdagavond in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. De drukbezette zakenman krijgt de schone taak om op de schattige hond Dolly te passen. Dat beeld smaakt kijkers nu naar meer. Ze speculeren erop los.

"Ik vind Ludo nou echt meer kattenmens"

Met de komst van Dolly in 2019 kwam er voor het eerst in de geschiedenis van GTST een huisdier in de soap. Het hondje van de familie Verduyn steelt sindsdien de harten van kijkers, maar nog niet bepaald van Ludo. En dat terwijl kijkers de godfather van Meerdijk wel voor zich blijken te zien met een trouwe viervoeter aan zijn zijde. Maar wat voor een?

GTST-kijkers gaan los over nieuwe castfoto: Marwan terug, Nina weg?
Lees ook

GTST-kijkers gaan los over nieuwe castfoto: Marwan terug, Nina weg?

Onder een Instagram-post over Ludo met Dolly discussiëren kijkers erop los over welke hond de beste match zou zijn voor Ludo. De een vindt een Berner Sennen voor Ludo gemaakt, de ander ziet toch meer een boxerkruising bij hem voor zich. Weer een ander besluit: 'Geen van deze honden. Ludo is een windhonden-mens. Lekker eigenzinnig! Een whippet, een greyhound of een saluki.'

Maar dan krijgt de hondendiscussie een andere wending. Er is volgens sommigen maar één huisdier geschikt voor huize Sanders: 'Ik vind Ludo nou echt meer kattenmens.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Als Ludo lucht zou krijgen van deze huisdier-gate, zou hij in alle staten zijn. Want hallo, we gaan even compleet voorbij aan het feit dat zijn hart allang is gestolen door raaf Uccello. Toen Ludo de dood in de ogen keek op een booreiland, ontwikkelde hij een bijzondere band met zijn gevleugelde boezemvriend, die hem na zijn redding thuis kwam opzoeken. 

Aan het leven van zijn dierenvriend kwam op brute wijze een einde door Richard (Edwin Jonker) en Billy (Lone van Roosendaal), die hem vermoordden. Niet Dolly, geen Benner Sennen, níéts kan Uccello vervangen. 'Die slimme vogel van dat booreiland natuurlijk past het beste bij Ludo', pent een kijker dan ook. Of de makers toch actie ondernemen na de enthousiaste reacties op Ludo met een viervoeter, zal moeten blijken. 

GTST is van maandag tot en met donderdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland. 

Deze week is naar buiten gekomen dat Bas Muijs, die Ludo's broer Stefano in GTST speelt, eerder dit jaar ontvoerd en fysiek mishandeld zou zijn. Zijn collega's reageren als volgt: 

Lees meer over
Erik de VogelCaroline de BruijnGTST