VOOR PAUL STAAN

Paul de Leeuw onthult aanpassingen in Hotel Hollandia na 'mislukte pannenkoek'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Paul de Leeuw onthult aanpassingen in Hotel Hollandia na 'mislukte pannenkoek'
RTL

Paul de Leeuw (61) ziet zijn nieuwe programma 'Hotel Hollandia' afgelopen zaterdag geen vliegende start maken op NPO 1. In 'De 538 Ochtendshow' noemt de presentator de eerste aflevering 'een mislukte pannenkoek' na alle ontvangen kritiek en vertelt hij wat-ie 'anders gaat doen'.

"Ik zag mezelf terug en dacht: jezus, ik sta enorm m'n best te doen om leuk gevonden te worden"

Hotel Hollandia is een fictief hotel, waarin de vaste personeelsleden een kijkje achter de schermen van het hotel geven. In de show, gepresenteerd door Paul zelf, spelen Anniek Pheifer, Samir Hassan en Thomas van Luyn de personeelsleden. Wekelijks komen bekende Nederlanders voorbij. Maar na flink wat kritiek van onder anderen Angela de Jong, geeft Paul in gesprek met Radio 538 toe dat de eerste aflevering 'een mislukte pannenkoek is', maar dat 'het lek nu boven water' is. 

Paul de Leeuw reageert met zelfspot op snoeiharde mening Angela de Jong
Lees ook

Paul de Leeuw reageert met zelfspot op snoeiharde mening Angela de Jong

Paul vertelt dat hij 'iets meer in beeld komt' bij het uitnodigen van mensen 'die ik leuk vind'. "Mensen die het verdiend hebben. Zoals Jamai, over dat hij tv-opnames maakt en morgen komt z'n nieuwe show over Elton John. We hebben Hugo Borst die komt praten over Feyenoord-Ajax. We hebben meer muziek..."

Ook geeft Paul aan dat 'de comedy wat minder wordt'. " "Want dat werd niet begrepen." Verder voegt hij toe dat er 'iets meer duiding' komt. "Dat lijkt me handig." Ook is het Pauls voornemen om meer leuk te zíjn dan te dóén. "Ik zag mezelf terug en dacht: jezus, ik sta enorm m'n best te doen om leuk gevonden te worden."   

De presentator hoopt dat de volgende aflevering, die zaterdagavond om 21.30 uur te zien is op NPO 1, wat beter wordt ontvangen. "Het enige wat ik zou willen zeggen is, kijk, we proberen iets nieuws. Dat is altijd moeilijk", verdedigt Paul het programma. "Ik heb er heel veel zin in, dus ik hoop dat de kijkers er ook veel zin in hebben."

Lees meer over
Paul de LeeuwRadio 538