GTSTOUCH ME HERE

GTST bedeelt Thijs Boermans eerste sappige soapscène toe 

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLGTST bedeelt Thijs Boermans eerste sappige soapscène toe 
RTL

Thijs Boermans (27) speelt sinds begin 2023 de rol van advocaat Jonathan Segers in 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Op het nieuws dat hij de buitenechtelijke zoon van Henk (Johnny Kraaijkamp junior, 69) is na, is er weinig pikants aan het personage. Dat lijken ook de makers aan te voelen, dus gooien ze wat massageolie op het vuur.

"Dit is echt wat ik nodig had"

Met Thijs heeft GTST een knappe verschijning het soapdorp in gehengeld. Dat gegeven moeten de Meerdijkers zelf toch ook niet ontgaan? Aan actrice Jasmine Sendar, die fysotherapeut Elisa speelt, de eer om de hoofdrol te spelen in Thijs' eerste sappige scène in de soap.

Echte en GTST-vader Thijs Boermans vrienden uit de kroeg: 'Om gelachen'
Lees ook

Echte en GTST-vader Thijs Boermans vrienden uit de kroeg: 'Om gelachen'

De twee raken met elkaar aan de praat als ze aan de bar een sapje bestellen. "En is er ook een meneer fysiotherapeut?" vraagt Jonathan, als het gesprek al de flirterige kant opgaat. In de volgende scène klinkt er sensuele muziek en Jonathans gekreun, terwijl te zien is hoe Elisa bovenop hem zit... om hem te masseren, met een flinke dot massagegel.

Al snel blijkt er weinig broeierigs aan de scène als Jonathan het uitschreeuwt van de pijn. "Dit is echt wat ik nodig had. Dankjewel, hè", bedankt hij Elisa voor haar dienst. Is dit desondanks het begin van een nieuwe liefdesverhaallijn in de soap? 

In het echte leven is de acteur samen met influencer Anna Nooshin. De twee verwachten hun eerste kindje samen. Eerder trakteert GTST fans van de soaphunk al op deze beelden:

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs is naar buiten gekomen dat Bas Muijs ernstig mishandeld is. Zijn GTST-collega's reageren daar voor de camera van RTL Boulevard als volgt op: 

Lees meer over
Thijs BoermansJasmine SendarGTST