HARRY IN DE TENT

Opvallend: Harry en Meghan zonder kinderen op kerstkaart

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesOpvallend: Harry en Meghan zonder kinderen op kerstkaart
RTL

Na William (40) en Kate (40) en Charles (74) en Camilla (75), hebben nu ook prins Harry (38) en zijn Meghan Markle (41) hun kerstkaart op de bus gedaan. Opvallend genoeg staan hun twee kinderen, de 3-jarige Archie en Lilibet van 1, niet op het kiekje.

"Wij wensen jullie prettige feestdagen"

De hertog en hertogin van Sussex kiezen dit jaar een foto die begin december is gemaakt tijdens het Robert F. Kennedy Ripple of Hope Award gala in New York. 'Wij wensen jullie prettige feestdagen', staat op de kaart te lezen, die gedeeld is via hun de Archewell Foundation. Tot slot wenst het stel iedereen 'gezondheid, vrede en een heel gelukkig nieuw jaar' toe.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Harry en Meghan uitgenodigd voor kroning Charles
Lees ook

Harry en Meghan uitgenodigd voor kroning Charles

Een bijzondere keuze, aangezien Harry en Meghan afgelopen jaar wel nog kiezen voor een foto van het hele gezin. De kerstkaart is dan zelfs het eerste beeld dat naar buiten wordt gebracht van hun dochtertje Lilibet, die dan een half jaar oud is.

Harry en Meghan domineren de afgelopen dagen het nieuws met onthullingen uit hun Netflix-documentaire Harry & Meghan. Volgens royaltydeskundige Jeroen Snel is het Britse koningshuis niet van plan te reageren op alle beschuldigen. 

Ook in de nieuwe aflevering van De BLVD Podcast komt de docu aan bod. Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Prins HarryMeghan Markle