Peter R. de Vries ontkent relatie met Sonja Holleeder

Door Peter R. de Vries··Aangepast:
© ANPPeter R. de Vries ontkent relatie met Sonja Holleeder
Proces tegen Willem Holleeder

Peter R. de Vries ontkent keihard dat hij een verhouding had met Sonja Holleeder. Haar broer Willem heeft die beschuldiging meerdere keren gedaan in de rechtszaal. “Hij zit keihard te liegen.”

"Het is een bewuste beschadigingsactie"

Tijdens de uitzending van RTL Boulevard vroeg Luuk Ikink naar de beschuldigingen van Willem Holleeder, die zegt dat Peter R. een relatie had met zijn zus Sonja. Peter R. reageerde fel. “Ik heb nooit, op enig moment, geen minuut, geen seconde, op welke manier dan ook met Sonja Holleeder een relatie gehad, seksueel contact, een flirtdate, een gewone date. Helemaal niets. Noem het, vraag het. En het is gewoon niet zo. Hij liegt dat. Dat zegt heel veel over de rest”, vertelde de misdaadverslaggever.

Holleeder heeft Peter R. de Vries ‘niet met de dood bedreigd’
Lees ook

Holleeder heeft Peter R. de Vries ‘niet met de dood bedreigd’

“Ik weet van heel veel dingen die waar zijn. Hij zit op dit gebied zo schaamteloos te liegen uitsluitend in een poging om mij en zijn zussen te beschadigen’, ging Peter R. verder. “Het is een bewuste beschadigingsactie waarbij hij er niet voor terugdeinst om zijn zus daarin te betrekken. Hij zegt nu bij herhaling dat ik een relatie heb gehad met zijn zus Sonja. Ik had mij voorgenomen om bij mijn getuigenis daar iets over te zeggen. Maar nu jullie daarnaar vragen en hij het blijft herhalen wil ik dit duidelijk zeggen.”

Lees meer over
Willem HolleederSonja HolleederPeter R. de Vries