Temptation-Tim ging met 500 à 700 vrouwen naar bed

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLTemptation-Tim ging met 500 à 700 vrouwen naar bed
De uitschieters van 2018

De 30-jarige Tim uit Temptation Island is ook wel beter bekend als de player uit Aalst. Maar dat hij zo'n enorme versierder is heeft niemand zien aankomen.

'Het zijn er veel te veel om op te noemen'

In het Belgische programma "Goedele on Top" doet Tim niet heel bescheiden zijn verhaal uit de doeken. In eerste instantie is Tim niet een mega versierder maar zodra hij iets ziet wat hij wil misschien wel geeft hij toe. "Er loopt veel vrouwelijke schoon op de wereld", moet hij toegeven. En dat Tim heeft genoten van de mooie dames zullen we weten ook. "Het zijn er veel te veel om op te noemen", zegt hij lacherig. Uiteindelijk geeft Tim toe dat het tussen de 500 à 700 meisjes zijn geweest. "Het gaat over meisjes met wie je seks hebt gehad. Met seks bedoelen we penetreren. Even duidelijk," dubbelcheckt Goedele voor de zekerheid. Tim blijft bij zijn aantal.

Temptation-Tim krabbelt terug: Waren maar 100 meisjes
Lees ook

Temptation-Tim krabbelt terug: Waren maar 100 meisjes

Zelfs zijn moeder is op de hoogte van de vele sekscapades van haar zoon. "Soms kwam ik thuis in het weekend en zei ik: Ik moet mijn broek wassen, hij zit vol met modder. Ik heb zojuist in het parkje met iemand..." en vervolgens schiet hij in de lach. Toch blijven om en nabij 650 meisjes een groot aantal en Goedele vraagt zich, net zoals vele anderen, af hoe hij dat voor elkaar heeft gekregen. "Als er drie of vier meisjes per weekend je passeren... Er zijn nog weekdagen ook," redeneert de player. "Sommige meisjes moeten totaal niet van mij weten en sommigen waren nu eenmaal geïnteresseerd," vertelt Tim. Je hebt natuurlijk niet altijd een bed nodig voor een vrijpartij. "Kamer, auto, of weet ik veel wat," vertelt Tim over zijn sekslocaties. Zelfs ook tegen de muur van de wc van de discotheek gaat Tim los met één van zijn veroveringen.

De kijkers van Temptation Island weten niet beter dan dat Tim gek is op zijn Deborah. Zij zou deels op de hoogte zijn van zijn actieve seksuele verleden. "Deborah heeft altijd geweten dat het er veel waren, maar ik heb nooit een aantal gezegd," vertelt Tim. Bij deze is Deborah ook volledig op de hoogte. De vraag blijft nu of het Belgische koppel nog steeds een stel is na Temptation Island. Binnenkort zullen we het weten.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lees meer over
Tv-programma