Linda de Mol reageert op BN'er fraudezaak

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPLinda de Mol reageert op BN'er fraudezaak
BN'er fraudezaak

Vandaag wordt bekend dat Frank B., een belastingadviseur van veel Nederlandse sterren, wordt verdacht van belastingfraude. Ook tv-koningin Linda de Mol doet zaken met hem en reageert nu.

"Iemand is naar mijn mening onschuldig tot zijn schuld is aangetoond!"

Linda de Mol laat aan RTL Boulevard weten: "Frank B. doet al meer dan 25 jaar mijn financiële zaken (overigens zonder welke buitenlandse constructie dan ook! ) Vanuit die relatie is hij onbezoldigd lid van de Raad van toezicht van mijn stichting. Als blijkt dat hij bewust grote fouten heeft gemaakt kan daar natuurlijk geen sprake meer van zijn. Maar ik ben echt in shock hoe je in de media veroordeeld wordt voordat iets überhaupt voor ‘n rechter gekomen is. Iemand is naar mijn mening onschuldig tot zijn schuld is aangetoond!"

Eerste reactie belastingadviseur van de sterren
Lees ook

Eerste reactie belastingadviseur van de sterren

Het Openbaar Ministerie

Frank B. wordt ervan verdacht dat hij bekende Nederlanders op papier heeft laten emigreren naar belastingparadijzen. Het Openbaar Ministerie maakt woensdag bekend dat het invallen heeft gedaan in Amsterdam, Volendam en Utrecht. De verdachte zou miljoenen euro's uit het zicht van de belastingdienst hebben gehouden.

Het Openbaar Ministerie laat aan RTL Boulevard weten dat het gaat om een complexe zaak. "Het aanpakken van dit soort fraude is een belangrijk thema voor ons." Ook de bekende cliënten van de belastingadviseur kunnen worden onderzocht: "De FIOD gaat kijken of de cliënten van de belastingadvies wetenschap hadden van zijn praktijken. Daarna kunnen ze eventueel als verdachte aangemerkt worden. Mogelijk heeft hij zijn cliënten geholpen om miljoenen euro's uit het zicht van de Nederlandse autoriteiten te houden." 

Lees meer over
Linda de Mol