iedereen een ster

Jim Bakkum scoort hoofdrol

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPJim Bakkum scoort hoofdrol
RTL

Acteurs Jim Bakkum en Kees Boot spelen hoofdrollen in de musical All Stars. Bakkum speelt de rol van Hero, Kees Boot vertolkt de rol van de coach van het team, dit maakt producent KemnaSenf donderdag bekend. De première van de voorstelling is op 14 oktober in Rotterdam.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Bakkum deelt de hoofdrol van Hero trouwens met acteur Levi van Kempen. Andere belangrijke rollen in All Stars de Musical worden gespeeld door Lucas Hamming (als Johnny), Alex Hendrickx (als Bram), Mike Weerts (als Willem) en Urvin Monte (als Mark). Ook Bart van den Donker, Jasper Demollin, Wolter Weulink, Remco Sietsema en Theo Martijn Wever zijn in de voorstelling te zien.

Frank Lammers regisseert All Stars-musical
Lees ook

Frank Lammers regisseert All Stars-musical

De vrouwenrollen worden nog gecast. Eerder wordt al bekendgemaakt dat Frank Lammers de musical gaat regisseren. Hij neemt deze klus over van Job Gosschalk, die al zijn werk laat vallen na de bekentenis dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan seksueel ongepast gedrag met acteurs.

Thomas Acda is de componist van All Stars. De artistieke supervisie ligt bij Jean van de Velde, die in 1997 de film en daarna de serie ontwikkelde. Acda en Lammers waren zelf te zien in de film en serie.

Lees meer over
Jim Bakkum