Driehoeksverhouding

OMG! Verleidster Chloë deed het ook met Joshua

Door RTL Boulevard/VIJF··Aangepast:
© RTLOMG! Verleidster Chloë deed het ook met Joshua
RTL

Dit is het meest shocking Temptation Island nieuws van de afgelopen weken. Verleidster Chloë vertel bij Goedele on Top van VIJF dat zij het met Joshua heeft gedaan. En daar blijft het niet bij.

"De cirkel is rond hè"

We beginnen even bij het begin zodat je precies weet hoe het zit. Kevin en Megan komen samen als koppel op Temptation Island om hun relatie te testen. Al snel valt Megan voor de super knappe Joshua en seksen zij er op los voor de camera's. Zij zijn de eerste die er vol voor gaan in dit seizoen.

Kevin laat het er natuurlijk ook niet bij zitten en duikt op verleidster Chloë. Chloë claimt zelfs verliefd te zijn op Kevin en echte gevoelens te hebben, maar dan komt Joshua ineens om de hoek kijken.

Deze Temptationers hebben allang een nieuwe relatie
Lees ook

Deze Temptationers hebben allang een nieuwe relatie

Na de opnames van het programma komen de verleidster en de verleiders samen op één eiland. Joshua en Chloë duiken daar met elkaar het bed in. Dat is natuurlijk extra zuur voor Megan. Zij verliest eerst Kevin aan de brunette en daarna ook nog eens haar nieuwe crush Joshua.

En het blijft niet bij één wipje tussen de verleiders. De twee hebben zelfs een relatie tot en met december. Chloë heeft er zelf heel erg weinig over te zeggen bij Goedele behalve deze pijnlijk woorden: "De cirkel is rond hè."

Inmiddels is Chloë weer gelukkig met haar Kevin en posten de twee continu gezellige foto's. Ook Joshua is aan het daten met een meisje, maar het is nog niet bekend wie. En ondertussen is Megan samen met de beste vriend van Joshua. Hoezo ingewikkeld?

Lees meer over
Tv-programma