Zo zit het met de gekke familie van Meghan Markle

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZo zit het met de gekke familie van Meghan Markle
De wedding van Harry en Meghan

De familie van Meghan Markle doet steeds heel wat stof opwaaien. Het lijkt wel of er steeds opnieuw een familielid uit de school klapt en heel wat sleeze en dirt op tafel gooit. Hoe zit dat nou precies met deze bijzondere familie?

© RTL Boulevard

Meghans ouders

Eind 1970 leerden Doria Ragland en Thomas W. Markle elkaar kennen op de set van televisieserie General Hospital. Kort daarna trouwden de twee en hun liefdesgeluk werd in 1981 bekroond met de geboorte van hun dochter Meghan Markle. Het geluk bleek echter maar van korte duur, want de twee scheidden zes jaar later van elkaar.

 

Doria Ragland

De moeder van Meghan is 61 en woont in Los Angeles. Meghan noemde haar moeder ooit een 'free-spirit', ze is namelijk therapeut en yoga-instructrice. Meghan woonde sinds haar zesde bij haar moeder, daardoor zijn de twee ook ontzettend close met elkaar.

Meghan en haar moeder© Getty Images
Meghan en haar moeder

Thomas Markle

Vader Thomas Markle is 72 en woont in Mexico. Meghan Markle heeft de televisiegenen waarschijnlijk van haar vader geërfd, want ook hij werkte voor televisie. Hij hield zich wel meer achter de schermen bezig, want hij regelde licht en fotografie voor onder meer Married With Children. Voordat Meghan werd geboren, had Thomas al twee kinderen uit een eerdere relatie.

Meghan en haar vader Thomas© Instagram Meghan Markle
Meghan en haar vader Thomas

Samantha Grant

Samantha is de 53-jarige halfzus van Meghan. Toen de twee nog jong waren, gingen ze veel met elkaar om maar sinds 2008 hebben ze geen contact meer gehad. Toch is het Samantha die het meeste over Meghan te vertellen heeft, zo veel zelfs dat ze nu een boek over Meghan schrijft. 

Samantha ging op haar achterste poten staan toen prins Harry zijn eigen familie beschreef als 'de familie die Meghan nooit had gehad'. Samantha tweette daarna dat Meghan altijd een familie heeft gehad die er voor haar was, maar dat Meghan altijd te druk was om haar familie op te zoeken. Meghans halfzus is niet uitgenodigd voor de royal wedding.

Samantha noemt zich de afgelopen tijd weer Samantha Markle, om zo extra duidelijk te maken dat zijn familie is van de bijna-royal.

Noelle Rasmussen

Samantha's dochter (en dus Meghans nichtje) Noelle Rasmussen kiest in alle drama partij voor haar tante. Volgens Noelle liegt haar moeder alles bij elkaar en zal het boek dat haar moeder aan het schrijven is, bestaan uit leugens.

Ashleigh Hale

Ook de andere dochter van Samantha is in al deze familiedrama team Meghan. Er wordt zelfs verwacht dat Ashleigh een belangrijke rol gaat spelen tijdens de trouwceremonie.

Thomas Markle Jr.

Naast halfzus Samantha is er ook nog de 51-jarige halfbroer Thomas Junior. Thomas is allesbehalve blij met de aandacht die hij nu krijgt door het aankomende huwelijk. In een interview vertelde hij dat hij al drie keer heeft moeten verhuizen, omdat zijn leven nu onder een vergrootglas ligt. Thomas is meerdere keren in aanraking geweest met de politie, onder meer omdat hij ooit een vrouw onder schot heeft gehouden.

Thomas en Meghan hebben elkaar al in geen jaren gezien, maar haar halfbroer vond het wel nodig om prins Harry te waarschuwen voor Meghan. In een brief vertelde Thomas hoe Meghan het huwelijk alleen maar gebruikt om zelf bekender te worden en hoe ze haar vader in de steek liet toen hij geen geld meer had. Ook Thomas is niet uitgenodigd voor de grote dag.

Tyler Dooley

Dan zijn er ook nog de neefjes van Meghan. Tyler is de 25-jarige zoon van Thomas en heeft ook al in geen jaren contact gehad met Meghan. Hij en zijn broer Thomas van 26 zijn niet uitgenodigd voor de bruiloft, maar toch is Tyler wel van plan om naar Windsor af te reizen. Hij zal op de dag van het huwelijk te gast zijn in Good Morning Britain.

Lees meer over
Meghan Markle