Vriendinnen Meghan Markle niet welkom als bruidmeisje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPVriendinnen Meghan Markle niet welkom als bruidmeisje
De wedding van Harry en Meghan

Nog maar een paar weken en dan is het de grote dag voor prins Harry en Meghan Markle! Ondertussen komen er steeds meer details over het huwelijk naar buiten.

Volgens Britse royaltyjournalisten is de rol van 'Maid of Honour' niet voor de vriendinnen van Meghan Markle weggelegd. Meghan zou niet een van haar vriendinnen voor willen trekken voor deze speciale rol. De vriendinnen van Meghan zijn natuurlijk wel uitgenodigd voor de plechtigheid, maar de rol van bruidsmeisjes zijn weggelegd voor kinderen die belangrijk zijn voor het stel. Wie weet dus ook prins George en prinses Charlotte.

Wat we ondertussen ook weten, is dat Harry en Meghan de nacht voor hun huwelijk niet samen door zullen brengen. De twee houden hiermee een traditie in stand die niet alleen voor royals geldt, maar ook bij 'gewone' mensen vaak in acht wordt gehouden. De huwelijksnacht zullen de twee door brengen in het romantische Windsor Castle.

Vader Meghan toch aanwezig bij royal wedding
Lees ook

Vader Meghan toch aanwezig bij royal wedding

Britse media laten ook weten dat er tijdens de plechtigheid zal worden stilgestaan bij Diana. De zus van Diana, Lady Jane Fellows, zal een schriftlezing doen ter nagedachtenis aan de overleden moeder van Harry. Ook zullen er andere broers en zussen van Diana aanwezig zijn.

Wie er ook aanwezig zijn bij de bruiloft, zijn de ouders van Meghan zelf. Er was eerst nog wat gedoe over, maar het werd eerder vandaag bekend gemaakt dat de vader van Meghan zijn kleine meisje zal weggeven voor het altaar.

Royaal veel royalty? Download de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Meghan Markle