Liefdestragedie

Utopiaanse tortelduifjes uiteen gerukt door nominatieronde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© UtopiaUtopiaanse tortelduifjes uiteen gerukt door nominatieronde
RTL

Het is maandag en dus is het weer tijd voor de wekelijkse nominatieronde! De spanning is de hele dag al voelbaar in het beloofde land. Want wie oh wie zal er deze week Utopia moeten verlaten?

"Ik vind Cemal een wolf in schaapskleren"

De Utopianen hebben afgelopen vrijdag bepaald dat Linda immuniteit krijgt en zij dus vanzelfsprekend door is naar de volgende ronde. Linda heeft haar drie stemmen moeten afdragen aan een andere Utopiaan en heeft ervoor gekozen om haar stemmen te geven aan boezemvriend Ivan. Ivan maakt hier op handige wijze gebruik van door vol te stemmen op Cemal, volgens de wekelijkse peiling momenteel de populairste bewoner van het veelbesproken Utopia.

Ivan geeft een uitgebreid pleidooi ter motivatie van zijn stemmen. "Eén, omdat ik vind dat die persoon een wolf is in schaapskleren. Mijn tweede stem omdat ik vind dat diegene verbondjes maakt met anderen. Mijn derde stem omdat diegene argwaan creeërt tussen vrienden. Mijn vierde stem omdat diegene niet op de man af vertelt wat hij van iemand vindt. Mijn vijfde stem omdat als je tegen diegene vertelt dat je iets van plan bent je toegejuichd wordt, maar als je het aan de groep vertelt dit niet meer zo is. Mijn zesde stem omdat die persoon in de schoenen wil treden van een oud-Utopiaan, maar dit niet verdient."

Utopia-diva Ramona Kooij in tranen op eigen bruiloft
Lees ook

Utopia-diva Ramona Kooij in tranen op eigen bruiloft

Ivan, Bas, Mehmet en Cemal© SBS
Ivan, Bas, Mehmet en Cemal
Fay en Demi© SBS
Fay en Demi

Cemal zijn liefje Romy moet het ook ontgelden. De tweeling Fay en Demi stemmen beiden vol op hun voormalige Utopia-vriendinnetje. "Er is zo veel gebeurd de laatste tijd en daarom krijgt Romy mijn drie stemmen", geeft Fay als toelichting voor haar stemmen. Dit wordt beaamd door tweelingzusje Demi. "Het is altijd in mijn achterhoofd gebleven wat mij is verteld en jij krijgt daarom mijn drie stemmen."

Door de stemmen van Ivan, Fay en Demi zijn lovebirds Cemal en Romy op de bank beland. Dat betekent dat morgen één van de twee het beloofde land zal moeten verlaten. Het is voor het eerst in de geschiedenis van Utopia dat er een liefdeskoppeltje genomineerd is. Voor wie zal de groep kiezen: voor de knappe Cemal of toch voor de vrolijke flapuit Romy?

Romy© SBS
Romy

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste songfestivalnieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Tv-programma