cute!

Millie Bobby Brown is verliefd

Door ANP··Aangepast:
© ANPMillie Bobby Brown is verliefd
RTL

Met een foto op Instagram heeft Millie Bobby Brown bevestigd dat ze verliefd is. De 14-jarige heeft iets met de Amerikaanse zanger en internetpersoonlijkheid Jacob Sartorius (15).

"Met mij gaat het prima, maar met jou erbij nog beter"

De twee tieners deelden beiden hetzelfde kiekje op Instagram. Daarop geven ze elkaar een kus op een schemerig strand. "Maanlicht met hem", schreef de Stranger Things-actrice bij de foto. De twee hebben volgens Daily Mirror al iets met elkaar sinds oktober.

Millie Bobby Brown op lijst invloedrijksten
Lees ook

Millie Bobby Brown op lijst invloedrijksten

Een aantal sterren reageerde dit weekend op de liefdesuiting van Millie. Hailey Baldwin liet weten dat de twee "te schattig zijn samen". Anais Gallagher, de 18-jarige dochter van Liam, vroeg zich af: "Waarom kon ik niet zo zoenen op mijn veertiende?". Ariana Grande, die bevriend is met Millie, grapte: "Ik mocht niet eens het huis uit tot ik 20 was."

Blijkbaar vonden Jacob en Millie het commentaar op hun kus toch niet heel grappig: ze vervingen allebei de oorspronkelijke foto door een ander strandkiekje. Daarbij schreef Millie: "Met mij gaat het prima, maar met jou erbij nog beter."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws? Download dan nu de RTL Boulevard app!

Lees meer over
Millie Bobby Brown