List en bedrog

Temptation-Danique klapt uit de school over Stefano

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardTemptation-Danique klapt uit de school over Stefano
RTL

Vandaag is de bloedmooie verleidster Danique te gast bij Olcay Gulsen in het programma Temptation Gossip en daar doet de roodharige vamp een boekje open over Stefano...

"Ik wist dat hij het niet toe zou gaan geven op camera"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In de tweede aflevering van Temptation Island VIPS is te zien hoe Danique vertelt dat ze in het verleden gedated heeft met Stefano. En daar is Stefano's liefje Gelina niet van op de hoogte...

Volgens Stefano vonden de dates met Danique plaats toen het even uit was tussen hem en Gelina, maar dit wordt vervolgens ontkend door de knappe verleidster. Een warrig verhaal dat de nodige vraagtekens oproept bij de Temptation-fans...

Temptation-Kelly openhartig over bilvergroting
Lees ook

Temptation-Kelly openhartig over bilvergroting

Olcay Gulsen besluit Danique in Temptation Island VIPS Gossip het op de man af te vragen: hoe zit het nou precies tussen haar en Stefano? "Het is niet echt een ex. We hebben weleens een date gehad. Maar het is nooit iets serieus geworden, we hebben ook nooit sex gehad. Stefano en ik hebben het erg leuk samen gehad, maar ik heb nooit geweten dat hij een vriendin heeft."

Toch zijn de twee een tijdlang erg close. "Hij heeft mij zelfs gevraagd of ik zijn verjaardag wilde organiseren. Vervolgens kwam hij op zijn verjaardag aanlopen met Gelina. Hij kwam naar me toe en zei: 'je moet wel voorzichtig zijn, want mijn ex staat achter je'. Hij vroeg of ik niet te veel om hem heen wilde hangen." Danique vindt het maar een raar verhaal, maar besluit het erbij te laten zitten. 

Ondanks dat Stefano voor Daan verborgen houdt dat hij een relatie heeft, vraagt hij haar toch om deel te nemen aan Temptation Island VIPS. "Stefano zei dat ik mee moest doen. Hij zei: 'dat is echt iets voor jou'. Ik wist dus dat hij mee zou doen aan het programma, maar ik dacht dat hij mee zou doen als verleider."

De verbazing is dan ook groot wanneer Danique Stefano op het strand aantreft met zijn vriendinnetje Gelina. "Ik zag hem staan en ik dacht: 'you sneaky bastard'. Ik had toen pas dat hij een vriendin heeft. Ik keek naar zijn koppie en zag hoe ongemakkelijk hij de situatie vond."

Danique besluit haar oude vlam te confronteren met zijn leugens, maar Stefano ontkent glashard zijn Gelina bedrogen te hebben met Daan. Volgens Stef hebben ze alleen gezoend tijdens het uitgaan toen het net even twee weken uit was met Gelina. "Dat is echt niet waar. Op Kerstavond zijn we samen uitgegaan en zijn verjaardag was in februari, dus dat verhaal over dat we maar twee weken hebben gedated klopt absoluut niet."

Toch besluit Danique het erbij te laten zitten. "Ik wist dat hij het niet toe zou gaan geven op camera. Maar ik heb het wel aan Gelina verteld. Ze zijn daar voor een test, ik wil ze helpen. Ik wil dat Gelina weet hoe haar vriendje echt is."

Benieuwd of de liefde alsnog zal opbloeien tussen Danique en haar oude vlam? Kijk dan iedere donderdag naar Temptation Island VIPS op Videoland.

Alle afleveringen van Temptation Gossip kijk je hier!

Elke donderdag kijk je een nieuwe aflevering van Temptation Island VIPS op Videoland.

Lees meer over
Tv-programma