drie keer is scheepsrecht

Treitervlogger haalt uit naar Qmusic-dj Igmar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardTreitervlogger haalt uit naar Qmusic-dj Igmar
RTL

Ismail Ilgun heeft op Instagram flink uitgehaald naar radiozender Qmusic. Gisteren werd hij bij Igmar en Fien weggestuurd omdat hij onverwacht voor de deur stond bij de uitzending, nadat hij twee keer eerder niet kwam opdagen.

"Kijk alleen hun blik op deze foto's, viezerikken" 

Igmar stuurt treitervlogger weg uit Qmusic-studio
Lees ook

Igmar stuurt treitervlogger weg uit Qmusic-studio

Vandaag krijgt het verhaal een staartje als Ismail op Instagram laat weten dat de dj wel degelijk van zijn bezoek wist. Hij houdt zich niet in, zo schrijft hij: "Kijk alleen hun blik op deze foto's, viezerikken." 

De vlogger is zich bewust van zijn fouten, maar schrijft op social media dat hij juist de derde keer zijn excuses wilde komen aanbieden. "Vond het wel mannelijk om face to face mijn excuses aan te bieden. En dan wil ik het netjes afhandelen, gaan ze er zo mee om", plaats Ismail. "Heb nog app gesprekken, man ze wisten zelf ook dat ik kwam maar dit is wat ze hadden bedacht om even in de publiciteit te komen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Qmusic-dj Igmar laat hij hier niet bij zitten en doet zijn zegje over de post. "Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient, zeker omdat je een hoop rotzooi over je heen kreeg. Ik wilde graag jouw kant van het verhaal horen. Ik heb m’n huiswerk gedaan en dus de aflevering van een uur bekeken en me verdiept in vragen die ik je wilde stellen", reageert hij. 

"Ik wist afgelopen vrijdag tot twee minuten voordat je in de studio arriveerde niet dat je kwam. Helaas kwam je ook pas vijf minuten voor het eind van onze uitzending binnen." Gelukkig is de radio-dj niet de beroerdste en wil het graag oplossen, zo laat hij weten: "Wil je het erover hebben? Stuur me gewoon een DM."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De vlogger zou in het programma komen babbelen over het RTL5-programma BN’ers in Therapie. Nadat hij de dj’s niet één, maar twee keer deze week teleurstelde besloot hij vrijdag alsnog onverwachts bij de studio aan te kloppen. "Ik kan wel smoesjes gaan verzinnen, maar ik was kapot. Ik was niet opgestaan. Het is niet echt professioneel van me”, laat Ismail vrijdag weten aan Igmar.

Toch is Igmar mega streng voor de YouTuber en stuurt hem zonder pardon de laan uit: “Ik kan niet met je in gesprek gaan, ons programma is om negen uur klaar."

Lees meer over
Igmar Felicia