Meerdijks bestaan

'Gladys Bloem' doet boekje open over GTST-tijd

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP'Gladys Bloem' doet boekje open over GTST-tijd
RTL

Feest in huize Kwakye! De voormalige Goede Tijden, Slechte Tijden-actrice Georgina Kwakye is jarig en dat viert RTL Boulevard met een throwback van een interview waarin de ex-soapie uitgebreid vertelt over haar verblijf in Meerdijk.

Georgina Kwakye mag vandaag 39 kaarsjes uitblazen. Begin de jaren '00 pronkt de jarige Hongaarse op menig cover. Van Goede Tijden, Slechte Tijden, Buya Backstage tot aan MTV: Georgina doet het allemaal.

De laatste jaren staat Georgina echter niet meer in de spotlights. Des te leuker om te kijken hoe het nu met Georgina gaat en om eens terug te blikken op de rol die haar leven voorgoed veranderde...

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Op 12 december 2000 beleeft Georgina Kwakye haar tv-debuut als Gladys Bloem in Goede Tijden, Slechte Tijden. Ruim anderhalf jaar lang loopt Georg rond in het fictieve soapdorp. Gladys maakt haar opwachting als het zusje van Terra en speelt in de eerste weken vooral een bijrol in het verhaal. 

Pas wanneer Gladys een gepassioneerde verhouding krijgt met Rik de Jong zien de soapfans Gladys vaker in beeld. De liefde voor Rik is echter geen lang leven beschoren: Rik wordt (weer) verliefd op zijn ex-liefje Anita en houdt dit angstvallig voor Gladys verborgen. Wanneer de waarheid alsnog aan het licht komt zijn de rapen gaar. Gladys wil niets meer met Rik en Anita te maken hebben. 

GTST's Melissa en Alkan willen samenwonen
Lees ook

GTST's Melissa en Alkan willen samenwonen

Georgina Kwakye© ANP
Georgina Kwakye
Georgina Kwakye© ANP
Georgina Kwakye

Nadat haar relatie met Rik op de klippen is gelopen besluit Gladys het roer drastisch om te gooien. Ze gaat aan de slag voor het bedrijf van Marcus Sanders, voor wie ze in het diepste geheim warme gevoelens blijkt te koesteren. Deze gevoelens worden echter niet beantwoord door de geraffineerde zakenman. Teleurgesteld in de liefde besluit Gladys Meerdijk te verlaten en een opleiding te gaan volgen in New York.

Lees meer over
GTST