soms geluk en soms verdriet

GTST's zomerstop: wat moeten we nu kijken?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William Rutten/CW/StarzGTST's zomerstop: wat moeten we nu kijken?
RTL

Vrijdag begon de lange weg naar morgen met de langverwachte zomercliff van Goede Tijden, Slechte Tijden. We moeten het maar liefst acht weken zonder nieuwe afleveringen van onze favoriete soap doen. Hoe houden we dat in hemelsnaam vol?! Misschien kunnen deze series jou deze zomer ook een beetje vermaken.

Jane the Virgin

Fans die vooral GTST kijken voor de dramatische verhaallijnen, zouden Jane the Virgin moeten volgen. Jane is, je raad het al, een maagd die op miraculeuze wijze zwanger wordt. Laura die getrouwd was met haar eigen zoon, is er niks bij. Je ziet de serie op Netflix.

GTST-fans in rep en roer: gaat Nina het overleven?
Lees ook

GTST-fans in rep en roer: gaat Nina het overleven?

Nieuwe Buren

Leef jij het hele jaar toe naar de spannende zomercliff? Dan is de spannende serie Nieuwe Buren misschien iets voor jou. Net zoals dat Ludo en Janine in het echte leven ook een setje zijn, zijn alle koppels in Nieuwe Buren dat ook. Misschien moeten ze ook een seizoen mee doen… Check de serie bij Videoland.

Outlander

Hopeloze romantici kunnen terecht bij de serie Outlander. Net zoals Amir en Sjors is de liefde tussen de twee personages in Outlander voorbestemd, maar alles om hun heen zorgt ervoor dat het maar niet lukt. Komt het ooit goed? Je ziet het op Netflix.

Desperate Housewives

In Desperate Housewives volgen we de levens van de huisvrouwen die in de straat Wisteria Lane wonen en dat heeft stiekem wel iets weg van het sfeertje in Meerdijk. Iedereen kent elkaar, iedereen praat over elkaar. En tussen de knappe dames in Desperate Housewives zou Janine niet weerstaan. Desperate Housewives zie je bij Videoland.

‘t Schaep in Mokum

Kijk jij Goede Tijden, Slechte Tijden al sinds de allereerste aflevering? En doe je dat nog steeds voor dat nostalgische gevoel? Misschien is de serie ‘t Schaep in Mokum iets voor jou. De serie neemt je mee terug naar de jaren ‘80, vlak voor GTST begon. En echte fans zien ook Georgina Verbaan terug, die natuurlijk zelf ook in als Hedwig in de serie te zien was. De serie zie je op NPO Plus.

Orange is the new Black

Is er ergens meer drama dan in Meerdijk? Jazeker, in de vrouwengevangenis van Orange is the New Black. En niet alleen drama, ook vriendschap, ruzies en liefde. Verwacht personages met de knappe looks van Sjors en de slinkse plannen van Ludo. Orange is the New Black zie je op Netflix.

GTST-Classics

Vind jij dat alle series hierboven niet kunnen tippen aan Goede Tijden, Slechte Tijden? Dan heb je geluk. RTL gaat namelijk komende zomer zeven weken lang zogenaamde GTST-classics uitzenden. Alle hoogtepunten van meer dan 25 jaar GTST komen voorbij. Je ziet het elke werkdag om 20.00 uur op RTL 4.

Op 3 september is GTST weer helemaal terug op RTL 4!