Ooievaar op bezoek

Yolanthe droomt van gezinsuitbreiding

Door RTL Boulevard/Grazia··Aangepast:
© ANPYolanthe droomt van gezinsuitbreiding
RTL

Yolanthe Sneijder-Cabau en lief Wesley Sneijder krijgen vaak de vraag of er gezinsuitbreiding aankomt, daar geeft ze nu eindelijk antwoord op.

“Nee ik ben niet zwanger"

Regelmatig komen de geruchten weer naar boven dat de twee in verwachting zouden zijn. Aan de Grazia laat de beauty weten wat nou echt de stand van zaken is: “Nee ik ben niet zwanger. In de toekomst zouden we wel heel graag ons gezinnetje willen uitbreiden als het ons gegund is."

Yolanthe openhartig over geruchten relatieproblemen
Lees ook

Yolanthe openhartig over geruchten relatieproblemen

De wens is er dus zeker, maar of het hen gegund is, is nog maar de vraag. Voor Yolanthe is het niet voor de hand liggend dat ze zo maar zwanger wordt, zoals bij haar eerste zwangerschap. Pas na een operatie aan haar eierstokken en hormonen ging haar grootste wens in vervulling.

Mocht een zwangerschap niet voor hen zijn weggelegd is dat nog niet het einde van de wereld, er zijn nog genoeg andere opties. "Nu zijn we zo druk dat we het allemaal even op ons af laten komen. We zitten ook nog steeds in een adoptieproces, dus ook dat is heel spannend.”

Yo en Wes zijn op het moment al dolgelukkig met hun zoontje Xess Xava van 2 jaar, maar een broertje of zusje is altijd welkom.

Lees meer over
Yolanthe Sneijder-Cabau