tussen de lakens

WTF: Pommeline en Fabrizio delen eigen sextape

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© InstgramWTF: Pommeline en Fabrizio delen eigen sextape
RTL

Oud-Temptation Island-deelnemers Pommeline en Fabrizio, die alweer een paar maanden een relatie hebben, doen dit najaar mee met het nieuwe Vlaamse tv-programma Sex Tape. Daarin filmen ze een week lang hun relatie én seksleven om alles vervolgens te bespreken met Goedele Liekens.

"Straks weet ik niet meer hoe uw piemel eruit ziet"

In het fragment van zender Vijf krijgen Pommeline en Fabrizio de vraag hoe vaak ze het doen: "Normaal gezien elke dag. Echt waar. Soms meerdere keren", biecht Pommeline op. Toch kan ze er tegenwoordig minder vaak van genieten en zegt ze: "Maar nu... Eén à twee keer per week. Ik voel me zo bejaard!"

"Straks weet ik niet meer hoe uw piemel eruitziet", grapt Pommeline op de camera terwijl ze een kijkje in het broekje van haar vriend neemt. 

BFF-alert: Temptation-babes kunnen niet meer zonder elkaar
Lees ook

BFF-alert: Temptation-babes kunnen niet meer zonder elkaar

Onderdeel van het programma is het filmen van de seks. En dat krijgen we dan ook te zien van Pommeline en Fabrizio. Toch hadden we wel wat meer stoom verwacht van twee verleiders als we dat zo zien. 

Fabrizio geeft ook aan direct na de seks weer he-le-maal kapot te zijn. "Mijn conditie is ook naar de klote. Zie je dat ik leeggespoten ben? Ik ben bleker geworden", zegt hij nadat ze net klaar zijn. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vanaf september is het nieuwe programma van Goedele te zien op de Vlaamse tv. Dan weten we ook welke andere Vlaamse stellen meedoen. 

Lees meer over
Tv-programma