american dream

Glennis over AGT-avontuur: ‘Het is net een film’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Glennis GraceGlennis over AGT-avontuur: ‘Het is net een film’
RTL

Het gouden keeltje van Glennis Grace was na haar eerste auditie van America's Got Talent niet meer alleen voor Nederland. Maar er is nu écht geen houden meer aan. Glennis zit in de liveshows!

“Wel een hele leuke film!”

Vol goede moed stapt onze eigen Glennis een maand geleden het grote Got Talent-podium op om haar American Dream na te jagen. Met haar eerste auditie weet de superster zelfs het strengste jurylid ter wereld in één keer voor zich te winnen. De vijfkoppige jury is laaiend enthousiast over de Hollandse en krijgt geen genoeg van haar prachtige stemgeluid. Toch zien Mel en Simon haar liever met iets origineels.

De Nederlandse reïncarnatie van Whitney Houston gaat de uitdaging aan en gooit het met haar tweede auditie over een andere muzikale boeg. Opnieuw blaast ze de jury omver, Glennis leeft in een droom! 

Glennis Grace is helemaal in love
Lees ook

Glennis Grace is helemaal in love

“Het is een grote film”, grapt ze in RTL Boulevard. “Wel een hele leuke film!” De zangeres wordt vanuit alle hoeken van de wereld overladen met complimenten. Toch vindt ze de reacties uit haar eigen land het meest hartverwarmend. “Nederland is toch mijn landje. En als je daar support krijgt van iedereen, dat vind ik het meest te gekke.”

Over haar concurrentie maakt ze zich niet al te veel zorgen. “Ik probeer me nooit te veel aan te trekken van de concurrentie. Ik blijft altijd heel erg bij mezelf en ben gefocust op mijn eigen kracht”, zegt ze tegen Luuk en Nicolette.

En kracht heeft ze voor tien! We weten dan ook bijna zeker dat Glennis in de liveshows de harten van de jury gaat stelen. De superster weet zelfs al met welk nummer ze dat gaat doen. Al mag ze nog niet vertellen om welke hit het gaat, wél verklapt ze alvast dat het zelfs voor de ervaren zangeres een lastig nummer is. “Het wordt wat”, aldus Glennis.

Lees meer over
Glennis Grace