Kleurplaat

De grote geheimen achter de tattoos van Justin Bieber

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram Justin BieberDe grote geheimen achter de tattoos van Justin Bieber
RTL

Justin Bieber is niet vies van een tattoo meer of minder. Hij heeft er inmiddels alweer meer dan 56 (!!) op zijn prachtige lichaam staan, er is bijna geen plek meer over voor een nieuwe. Alle tattoos hebben hun eigen opmerkelijke betekenis. We hebben er een aantal op een rijtje gezet, inclusief de geheimen die achter de plaatsjes schuilen.

1. Zeemeeuw

Een heel kunstwerk is het niet, maar de getatoeëerde zeemeeuw betekent heel veel voor de zanger. Om zijn zestiende verjaardag te vieren ging Bieber naar de tattooshop en liet dit plaatje zetten op zijn heup, dit was de allereerste tattoo van de hottie.

© GettyImages

2. Patience

Dat Justin door een moeilijk tijd is gegaan weten we allemaal. Van gewelduitbarstingen tot aan liefdesverdriet, de knappie heeft het allemaal meegemaakt. De tattoo patience, oftewel geduld, is een goede reminder voor de zanger. 

© gettyImages

3. Geboortedatum van zijn moeder

De grootste fan van Justin is waarschijnlijk wel zijn moeder. Op jonge leeftijd kreeg ze de jongen al en ze heeft hem grotendeels alleen opgevoed. De band tussen hen is dan ook sterk en dat vindt Justin wel een tattoo waard. In Romeinse cijfers heeft hij de geboortedatum van zijn moeder vereeuwigd op zijn lichaam. 

© GettyImages

4. Nóg een ode aan zijn moeder

Één tattoo was niet genoeg volgens Justin. De knappe kop heeft namelijk het oog van moeder onwijs groot getatoeëerd op zijn arm. Waarom deze tattoo? Zodat zijn moeder altijd een oogje in het zeil kan houden. "Moms always watching", schreef hij ooit bij de foto.

© GettyImages

5. Kruisje

Dat Justin steun haalt uit het geloof is inmiddels bekend. Zo heeft hij meerdere tattoos van onder andere Jezus. Een opmerkelijke tattoo is het kruisje bij zijn oog. De tattooartist vertelt het idee achter het plaatje: "Het staat voor zijn geloof in Jezus en zijn reis naar het vinden van een doel in God."

© GettyImages

6. Joker

Dat de zanger de paparazzi geen goede vriendjes zijn is algemeen bekend. Justin is meerdere malen op de vuist gegaan met de papz en heeft ze ook liever niet in de buurt. De tattoo van de joker heeft hij laten zetten als grap naar de pers toe.

© GettyImages

7. Grote X

Volgens Biebs staat de onwijs grote X representatief voor 'het onbekende'. Lekker vaag, want wat hij hier dan precies mee bedoelt houdt hij geheim. 

© GettyImages

8. Believe

Als ode aan zijn gelijknamige album liet hij de titel op zijn arm tatoeëren. Wat een goede tijden waren dat met de hitjes als Boyfriend en As Long As You Love Me.

© GettyImages
Lees meer over
Justin Bieber