Kom je hier vaker?

Johan Derksen versiert Sophie Hilbrand

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Linda's ZomerweekJohan Derksen versiert Sophie Hilbrand
RTL

Voor de derde keer op rij ontvangt Linda de Mol twee BN’ers in Linda’s Zomerweek. Deze keer worden Johan Derksen en Sophie Hilbrand voor de leeuwen gegooid en het stel kan het verrassend goed met elkaar vinden…

"Om nou meteen te zeggen: 'Hè, wil je neuken?'"

Nadat het tweede huwelijk van Johan op de klippen loopt en zijn dochter een jaartje in het buitenland studeert, wordt het akelig stil in huize Derksen. De mopperkont heeft behoefte aan wat gezelschap en trekt de stoute schoenen aan. Met goed geluk, want Cupido schiet al snel raak!

In een café in het hartje van Gouda komt hij de liefde van zijn leven, Isabella, tegen. Terwijl ze zijn bestelling opneemt slaat de vonk over. Hij wordt op slag verliefd en handelt als “zo’n koe die erachteraan snuffelt”, zoals Johan het zelf lachwekkend omschrijft.

Linda de Mol in tranen tijdens Linda’s Zomerweek
Lees ook

Linda de Mol in tranen tijdens Linda’s Zomerweek

Linda probeert zich voor te stellen hoe de guitige presentator een vrouw versiert en schiet in de lach. Is hij wel in staat om een vrouw voor zich te winnen? “Nee, dat kan ik niet”, lacht de grappenmaker. “Ik ben geen charmeur”, vertelt hij aan Linda. Maar hij heeft weleens “jeuk”.

Johan vertelt dat het zijn vrienden zijn die hem helpen tijdens een avondje uit een leuke vrouw aan de haak te slaan. Toch voelt Johan zich daar tot op de dag van vandaag een beetje ongemakkelijk bij. “Dus dan ging je daar heen en zei je tegen zo’n vrouw: 'Hè, kom jij hier vaak?’ En dat liep niet”, giert hij het uit terwijl hij een poging doet bij Sophie. “En om nou meteen te zeggen: 'Hè, wil je neuken?' Dat gaat natuurlijk ook niet!”.

Gelukkig hoeft hij niet meer op jacht, want hij heeft Isabella. Die trouwens helemaal niet zo blij is met zijn overstap naar concurrent Talpa. In het programma vertelt hij over zijn keuze: “Ik was van plan te stoppen, maar toen kwam jouw broer John plotseling er tussendoor fietsen.”

Johan tikt de 70 al aan, maar een rustig pensioen zit er voorlopig niet in. Hij zit namelijk voor de komende vier jaar nog vast bij Talpa. Een super deal, maar eenmaal thuis valt zijn feestje in het water. “Dus dan ga je naar huis met het idee: dat wordt feest zeg. Maar het eerste wat ze zei was: ‘We zouden toch leuke dingen gaan doen? En nu ga je weer vier jaar naar dat Hilversum'”, lacht hij.

Helaas! Voorlopig schittert de voetballiefhebber nog een paar jaar op de buis.

Lees meer over
Johan DerksenSophie HilbrandLinda de Mol