lieve patty

Patty Brard maakt diepe buiging voor Peter R. de Vries

Door RTL Boulevard/Weekend··Aangepast:
© Instagram Patty BrardPatty Brard maakt diepe buiging voor Peter R. de Vries
RTL

De misdaadverslaggever staat de afgelopen week volop in de schijnwerpers wegens de grote doorbraak in de zaak van Nicky Verstappen. In een liefdevolle column voor het weekblad Weekend spreekt Patty uit hoe ongelofelijk dankbaar ze Peter is. “Diep respect heb ik voor jouw vasthoudendheid en toewijding in deze zaak”, schrijft ze.

"Die Peter had ik nog nooit gezien"

Het is geen geheim dat Patty en Peter niet de beste maatjes zijn. Volgens de televisiepersoonlijkheid is er altijd al wrijving tussen het duo geweest. En het feit dat Pat jarenlang achter de desk van de concurrent heeft gestaan, werkt ook niet echt mee. Maar ondanks al hun verschillen heeft de diva ontzettend veel respect voor Peter. 

“Als Peter R. niet al die jaren de moord op Nicky aandacht was blijven geven, had het misschien wel nooit tot de opsporing van deze Jos B. geleid. Terwijl een kijker misschien heus weleens gedacht zou kunnen hebben: daar heb je die De Vries weer met zijn zelfde aanknopingspunten”, deelt Patty in de column met haar lezers. Ze is hem dan ook ontzettend dankbaar: “Ook ik maak een heel diepe buiging voor Peter."

Patty Brard en Diederik Jekel zijn samen VetGelukkig
Lees ook

Patty Brard en Diederik Jekel zijn samen VetGelukkig

Toch kan de glamourpoes het niet laten ook een kleine steek onder water te geven. “Goed, Peter R. heeft ook een kant die hier en daar wat irritatie kan opleveren, het is een dwingeland en zijn mening is de enige juiste, maar de Peter die we van de week in Maastricht op de persconferentie tegen zijn tranen zagen vechten en die zei: ‘In een zaak als deze heeft u nooit een alibi om te zwijgen’, die Peter had ik nog nooit gezien.”

Lees meer over
Patty BrardNicky VerstappenPeter R. de Vries