New story to tell

Cemal gooit het roer om na Utopia-avontuur

Door RTL Boulevard/Party··Aangepast:
© Instagram @romykoldenhof_officialCemal gooit het roer om na Utopia-avontuur
RTL

Het is alweer enkele maanden geleden dat oud-Utopiaan Cemal het beloofde land moest verlaten. In de Party vertelt de knapperd zijn leven als realityster vaarwel te hebben gezegd en nu actief te zijn in een héle andere branche... Cemal zit nu in de zonnepanelen.

"Ik ben gestart als assistent-monteur, waarna ik uiteindelijk doorgroei tot regiomanager."

Cemal zegt maar wat blij te zijn met zijn nieuwe job. "Ik vind het supertof. Ik ben gestart als assistent-monteur in de zonnepanelenbranche, waarna ik uiteindelijk doorgroei tot regiomanager. Ik werk nu acht uur per dag. Het is fysiek werk, iets dat mij voortreffelijk ligt. Het is ook nog eens heel leerzaam. Ik ben namelijk iets gaan doen wat ik eerder niet gedaan heb, ik kan er alleen maar van leren. Het is een grote uitdaging."

Utopianen Johan en Beau uit elkaar
Lees ook

Utopianen Johan en Beau uit elkaar

Sowieso is er een hoop veranderd sinds zijn vertrek uit Utopia. Cemal vertelt in Party behoorlijk bourgondisch te hebben geleefd in de maanden na zijn veelbesproken exit. En dus kampt het liefje van Romy nu met overtollige kilo's.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Cemal is daarom fanatiek aan het sporten geslagen. Hij gaat vijf keer per week naar de sportschool en houdt zich aan een streng dieet. "In het weekend loop ik ook nog hard. Ik hoop binnenkort dus weer helemaal in shape te zijn."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Een rentree op televisie in Utopia 2 zit er niet in. Eerder lieten Romy en Cemal al weten zich te willen focussen op hun leven buiten de poorten van het televisieprogramma. Utopia voelt voor hen als een afgesloten hoofdstuk.

Lees meer over
Tv-programma