strijd tegen de kilo's

Slanke Patty Brard straalt als nooit tevoren

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @pattybrardSlanke Patty Brard straalt als nooit tevoren
RTL

De prachtige dame is het afgelopen halfjaar flink wat kilo's verloren, en dat is goed te zien! Op Instagram is de televisiepersoonlijkheid dan ook te zien met een glimlach van oor tot oor.

"Maandag maandag. Je bent zo goed voor me"

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Patty Brard werkt aan tv-programma met Fred van Leer
Lees ook

Patty Brard werkt aan tv-programma met Fred van Leer

"Maandag maandag. Je bent zo goed voor me", schrijft de slanke Pat zielsgelukkig onder het vrolijke kiekje. Ook haar fans zijn duidelijk onder de indruk van de verbluffende transformatie, en de reacties blijven binnenstromen. "Patty je ziet er fantastisch uit",  "zo,zo Patty you looking good Woman" en "wat zie je er leuk uit Patty!!", laten ze achter onder het beeldige plaatje.

Patty heeft al flink wat kilo's achter zich gelaten, maar denkt nog lang niet aan stoppen. De doorzetter komt van de 97.9 kilo en zit inmiddels al dik onder de 70. Wat een prestatie! En hoewel Pat er nu al prachtig uitziet, wil ze nog niet opgeven tot die felbegeerde 65 kilo.

Afgelopen augustus liet ze aan RTL Boulevard weten hoe ontzettend dankbaar ze is voor alle steun en medeleven. "Dat maakt het voor mij een stuk makkelijker om het vol te houden. Ik ben trots, dankjewel!"

Lees meer over
Patty Brard