Duurt te lang

Davina Michelle verrast iedereen bij Beste Zangers

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© AVROTROSDavina Michelle verrast iedereen bij Beste Zangers
RTL

YouTube-zangeres Davina Michelle deed afgelopen zaterdag in Beste Zangers iets bijzonders: ze zong in het Nederlands. En dat pakte goed uit voor de blondine, die normaal alleen in het Engels zingt.

Beste Zangers-hit voelt als cadeautje voor Trijntje Oosterhuis
Lees ook

Beste Zangers-hit voelt als cadeautje voor Trijntje Oosterhuis

In deze aflevering van Beste Zangers stond zanger Glen Faria centraal. Speciaal voor hem trok Davina Michelle de stoute schoenen aan en zong ze zijn nummer Duurt te lang. Niet alleen Glen, maar ook de andere zangers en zangeressen waren onder de indruk van het optreden van de YouTube-ster.

Davina zingt nooit in het Nederlands. Toen zij voor een eerdere aflevering van Beste Zangers een nummer van Trijntje Oosterhuis moest zingen, koos ze er zelfs voor om een Engelstalige vertaling te maken van het nummer. Nu scoort de zangeres alsnog een dikke hit met haar Nederlandse uitvoering van Duurt te lang. Op YouTube is de video al meer dan 140.000 keer bekeken!

Wil het nummer toevoegen aan je Spotify-lijstje? Hier vind je 'm.

Davina werd bekend door haar cover van P!nks hit What About Us, die ze eind 2017 online gooide. De video heeft inmiddels bijna 10 miljoen views en werd zelfs door P!nk bekeken, die enorm onder de indruk was van Davina's zangkunsten. 

Lees meer over
Davina Michelle