sexy moves

Fabrizio toont zijn sexy moves in Dancing with the Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @fabrizio_tzinaridis Fabrizio toont zijn sexy moves in Dancing with the Stars
RTL

De Belgische tv-zender VIER start deze maand met een nieuwe versie van het succesvolle programma Dancing with The Stars. In de swingende wedstrijd gaan negen BV'ers de strijd met elkaar aan voor een plek in de finale. Niemand minder dan de sexy verleider Fabrizio gaat de uitdaging aan.

"Let the games begin"

© Instagram @fabrizio_tzinaridis

In het dagelijks leven is de Temptation-verleider zo trouw als een hondje aan wederhelft Pommeline. Maar de aankomende weken zal hij haar moeten missen, de knapperd moet namelijk flink aan de bak! Het is aan professioneel danseres Margot Weeda om de speelse Kleurplaat in het gareel te houden.

Fabrizio zelf kan niet wachten om de dansvloer op te gaan en zijn skills te laten zien aan de rest van Vlaanderen en Nederland. Hij gaat dan ook zeker voor de winst: "Let the games begin", post hij enthousiast op zijn Instagram bij een kiekje van alle deelnemers.

Ook voormalig K3'tje Karen Damen gooit het aankomende seizoen haar heupjes los. En net als Fabri heeft ze maar één doel voor ogen: winnen! Zou haar K3-ervaring genoeg zijn om de competitie te verslaan..?

Wie van onze Zuiderburen de beste moves heeft ontdek je vanaf vrijdag 19 oktober bij VIER.

© Instagram @karendamen
Lees meer over
Fabrizio