als een trein

Trijn aan de lijn: slanke Trijntje Oosterhuis is 24 kilo kwijt

Door RTL Boulevard/Beau Monde··Aangepast:
© ANPTrijn aan de lijn: slanke Trijntje Oosterhuis is 24 kilo kwijt
RTL

Trijntje Oosterhuis heeft het geflikt: ze is 24 kilo afgevallen. De zangeres laat in de Beau Monde weten: “Ik ben zo trots dat ik dat kan zeggen.”

"Ik ben geen geboren slanke den"

Trijntje Oosterhuis vertelt in de nieuwe Beau Monde dat ze Alizonne-therapie heeft gedaan. Deze therapie bestaat uit een behandeling met trillingen van het onderhuidse vetweefsel, een bindweefselmassage en een medisch dieet vol voedselsupplementen die vol aminozuren zitten. En daar blijft het natuurlijk niet bij. Trijntje heeft ook veel gesport. “Ik ben toen met een trainer aan de slag gegaan.”

Trijntje Oosterhuis showt haar schitterende curves
Lees ook

Trijntje Oosterhuis showt haar schitterende curves

De 45-jarige zangeres heeft vier kinderen thuis, waarvan ze van drie de biologische moeder is. De jongste is nu twee jaar oud. “Na drie kinderen wilde ik mijn lijf weer een beetje fit zien te krijgen.” Trijntje heeft flink haar best gedaan. “Ik ben geen geboren slanke den, dus ik moest er veel voor doen.”

In Beste Zangers, het muziekprogramma waar de zangeres momenteel aan meedoet, is al goed te zien hoe lekker Trijntje in haar vel zit. Knap gedaan!

© AVROTROS

De nieuwe Beau Monde ligt woensdag in de winkel. Hierin vind je ook interviews met Patty Brard, Victoria Koblenko en Pip Pellens.

Lees meer over
Trijntje Oosterhuis