granny to be

Moeder Famke Louise klapt uit de school over relatie met Ronnie

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© YouTube/Xelly CabauMoeder Famke Louise klapt uit de school over relatie met Ronnie
RTL

Aan de geruchten over de relatie van Famke Louise en Ronnie Flex komt nog lang geen einde. Zijn ze nu wel of niet een stelletje? Gelukkig geeft de moeder van Famke via De Telegraaf eindelijk duidelijkheid over deze prangende zaak.

"Maar vooralsnog word ik geen oma”

 “Weet je wat het is”, begint moeder Marja haar uitleg. “Famke en Ronnie kennen elkaar. En ze kennen elkaar nog niet eens een jaar. Dat is vrij kort.” Van een relatie is volgens haar dan ook nog geen sprake, daar zien ze elkaar te weinig voor. “Voor je het kan hebben over 'of een stel een relatie heeft dan zou het stel elkaar op zijn minst moeten leren kennen en tijd moeten kunnen doorbrengen met elkaar.”

Al is Ronnie altijd welkom aan het kerstdiner. “Als het ooit wat zou worden tussen hen, en het zou bevestigd worden, dan zou ik zeggen: harstikke top!”

Famke Louise en haar lange weg naar succes
Lees ook

Famke Louise en haar lange weg naar succes

Daarnaast reageert moeder Marja op het nieuws dat Ronnie Flex vader wordt en ontkracht ze de geruchten dat Famke de moeder zou zijn. “Ik hoop dat het in de toekomst ook zo is, maar vooralsnog word ik geen oma”, vertelt ze aan de telefoon. “Het is ergens eigenlijk wel gewoon grappig, omdat je natuurlijk overduidelijk kan zien dat het niet zo is.”

Vorig week maakte Ronnie Flex bekend vader te worden. De de 26-jarige rapper liet dit weten via Instagram met een foto van een echo. "Het dit even voor mezelf gehouden, omdat de situatie best wel complex is..", postte Ronnie bij de foto.

Op de echo van drie oktober is te zien dat de moeder al ruim 27 weken zwanger is. Wie de moeder van de kleine wordt, wil Ronnie verder niet bekend maken. "Ik wil iedereen vragen om de privacy van mijn 'baby mama' te respecteren. Ik doe voor de rest ook geen interviews of statements hierover." 

Lees meer over
Famke Louise