slide

Famke Louise vertelt de waarheid achter overstap management

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTL BoulevardFamke Louise vertelt de waarheid achter overstap management
RTL

Famke Louise maakte gisteren door middel van een Instagram-post bekend getekend te hebben bij het management van Ali B. Vlak daarvoor gaf de 19-jarige nog aan haar eigen management te willen doen. In haar nieuwste vlog legt ze nu haar beslissing haarfijn uit.

"Ik voel me op dit moment super gelukkig"

Hoewel Famke Louise eerder aangaf op eigen benen te willen gaan staan, komt ze daar nu op terug. "Het is echt onmogelijk om dit zelf te doen", vertelt ze haar trouwe YouTube-volgers. "Dus heb ik ervoor gekozen om me aan te sluiten bij een ander managementbureau, en dat is dus SPEC."

Al wil ze het wel op haar eigen manier doen, iets waar ze bij haar nieuwe familie alle ruimte voor krijgt. Er was dan ook meteen een klik. "Eigenlijk voelde het gelijk super goed", vertelt ze enthousiast aan haar kijkers. "Ik voel me op dit moment super gelukkig. Het voelt voor mij echt als een nieuw begin."

Famke Louise en haar lange weg naar succes
Lees ook

Famke Louise en haar lange weg naar succes

Het gaat dus weer helemaal goed met de zangeres. Daarnaast heeft ze ook leuk nieuws: er komt nieuwe muziek aan! "Ik heb er weer super veel zin in!", vertelt ze in de video. "Binnenkort komt er fire!" 

Bekijk haar video hieronder:

Famke Louise werd eerder begeleid door manager Pearl, die haar dagelijkse steun en toeverlaat was. Toen bleek dat de populariteit van de zangeres in korte tijd omhoog schoot, kwamen ook Bizzey en JayJay erbij om haar te ondersteunen. 

Lees meer over
Famke Louise