fight, fight!

Utopia-Billy geeft Beautygloss rake klappen in Boxing Stars

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Andy TanUtopia-Billy geeft Beautygloss rake klappen in Boxing Stars
RTL

Billy Bakker is terug van weggeweest! Het voormalige Utopia-boegbeeld maakte vanavond haar opwachting in Boxing Stars waar ze haar boksrivale Beautygloss oftewel Youtube-koningin Mascha Feoktistova wist te verslaan.

"Ik heb dit in tien dagen weten te bereiken"

Billy Bakker kreeg pas twee weken geleden te horen dat ze mee mocht doen aan het programma Boxing Stars. Joëlle Witschge ontdekte namelijk in verwachting te zijn en besloot daarom af te zien van haar deelname aan het veelbesproken RTL 5-programma. En dus moest er een vervanger worden gezocht voor Joëlle haar gevecht met Beautygloss: voormalig Utopia-icoon Billy!

Joëlle Witschge had 1 procent kans om zwanger te raken
Lees ook

Joëlle Witschge had 1 procent kans om zwanger te raken

Kort getraind of niet, Billy wist Mascha alle hoeken van de boksring te laten zien! De realityster ging er dan ook met de overwinning vandoor. "Ik vind het super tof. Ik heb dit in tien dagen weten te bereiken. Ik ben heel trots. En ik ben heel erg blij met mijn coach, hij heeft echt alles eruit gehaald wat erin zit. Zonder hem had ik dit niet gekund", vertelde Billy na afloop van de match op de Insta Stories van Boxing Stars.

Mascha nam haar verlies sportief op. "Ik vond het zo leuk om te doen. We hebben laten zien dat vrouwen kunnen boksen. Ik ben gewoon heel erg trots en je hebt het heel erg goed gedaan", zei de YouTube-ster na het beëindigen van het boksduel tegen Billy.

De dames sloten de wedstrijd dan ook af met een dikke knuffel.

Billy zal het de volgende keer moeten opnemen tegen voormalig Gouden Kooi-diva Amanda Balk. Ook voormalig Oh Oh Cherso-kandidaat Matsoe Matsoe en YouTube-ster Koen Weijland zijn door naar de volgende ronde.

Lees meer over
Boxing Stars