happy new year

ZIEN: Arjen Lubach brengt een spetterende ode aan 2018

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPZIEN: Arjen Lubach brengt een spetterende ode aan 2018
RTL

Arjen Lubach sluit het jaar spectaculair af in zijn programma Zondag met Lubach. Iets met een hysterische rap, de voeten van Maarten van der Weijden en Glennis Grace op haar best. Kortom, een knallende ode aan 2018.

En dat doet de presentator, zoals we van hem gewend zijn, compleet op eigen wijze met een unieke rap die het jaar 2018 in een notendop omvat. Van het vertrek van RTL Late Night-gezicht Humberto Tan, tot de gerimpelde voeten van Maarten van der Weijden, tot alle commotie rondom de dividendbelasting, tot het sprookjeshuwelijk van Harry en Meghan en uiteraard de American Dream van Glennis Grace; alles komt voorbij. 

En als kers op de taart verschijnt Glennis ook nog eens ten tonele om 'haar' nummer One Moment in Time ten gehore te brengen. Wauw, wat kan die meid zingen. 

Arjen Lubach scoort belangrijkste danceplaat bij 538
Lees ook

Arjen Lubach scoort belangrijkste danceplaat bij 538

Arjen Lubach wist dit jaar tv-kijkend Nederland flink in zijn greep te houden. Zo zorgde hij voor flink wat opschudding toen hij Glennis Grace ten val bracht, een hysterisch filmpje maakte over de Efteling en hij wist zelfs het nieuws te halen met zijn petitie voor het legaliseren van XTC gebruik.

En ook gisteravond wist hij weer extra kijkers te trekken door zijn eigen nest de NPO te bevuilen. Volgens de presentator moet er bij de omroep flink worden bezuinigd. Hierdoor is het onmogelijk om sommige programma's nog te maken. Daarnaast wordt ook het werven van leden steeds moeilijker en steeds duurder, maar zonder leden krijgen ze juist weer geen geld. Een lastige situatie die Lubach scherp weet uit te leggen. 

 

Lees meer over
Arjen Lubach