comeback

Timtation werkt aan tv-comeback

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Instagram @timtation_2018Timtation werkt aan tv-comeback
RTL

Tim Wauters, beter bekend als Timtation, heeft de smaak te pakken na zijn eerste deelname aan Temptation Island. Hij wil dan ook dolgraag weer terugkeren op de buis en ziet zijn 'collega' Fabrizio als zijn grote voorbeeld.

“Ik zou in 2019 heel graag opnieuw op tv komen"

"Mijn deelname aan Temptation Island was zonder twijfel mijn hoogtepunt van 2018", vertelt de realityster aan de Belgische krant Het Laatste Nieuws als ze vragen naar zijn jaar. "Daarnaast vond ik het meest opmerkelijke showbizznieuws dat mijn ‘Temptation’-collega Fabrizio meedeed aan ‘Dancing with the Stars’ op VIER. Ik had dat totaal niet verwacht, omdat ik weet dat Fabrizio niet echt een danser is. Maar hij is uit z’n comfortzone gestapt en hij heeft het toch maar gedaan", vervolgt hij.

En dat ziet Tim ook wel zitten. Hij werkt dan ook hard aan zijn tv-comeback, die hij al helemaal uitgestippeld heeft. "Mochten ze voor het tweede seizoen nog kandidaten zoeken: ik kan redelijk goed dansen, al zeg ik het zelf", grapt 'ie.

Timtation geeft zich op als verleider voor nieuwe seizoen
Lees ook

Timtation geeft zich op als verleider voor nieuwe seizoen

 

Mocht het niet lukken om zijn heupjes los te gooien, dan ziet de Temptation-ster het ook wel zitten om mee te spelen in een film. Maar het mag ook weer een reality format zijn. “Ik zou in 2019 heel graag opnieuw op tv komen."

Als verleider in een nieuw seizoen van Temptation Island zien we hem in ieder geval niet terug. "Ik ben zelfs op gesprek geweest bij de makers, maar helaas, ze hadden al genoeg kandidaten", vertelde hij eerder al teleurgesteld aan RTL Boulevard.

Lees meer over
Temptation Island