Vrijgezellig

Ferry Doedens heeft een nieuwe liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ferry DoedensFerry Doedens heeft een nieuwe liefde
RTL

Het gonsde al een tijdje van de geruchten, maar nu blijkt het echt waar: Ferry Doedens en zijn vriend Nuno hebben na zes jaar een punt gezet achter hun relatie. Dat laat de GTST-acteur weten aan RTL Boulevard. Toch is er ook mooi nieuws voor de soapie. Hij heeft een nieuwe liefde in zijn leven.

"Raphael en ik zijn enorm verliefd op elkaar"

De nieuwe man in het leven van Ferry is Raphael. "Het is heel pril, maar Raphael en ik zijn enorm verliefd op elkaar", vertelt hij dolgelukkig. Het nieuws van Ferry en zijn nieuwe liefde komt niet helemaal uit de lucht vallen. Zo plaatsten ze al foto's op Instagram met nietsverhullende teksten als "the universe is calling".

Vriend Ferry Doedens door een diep dal
Lees ook

Vriend Ferry Doedens door een diep dal

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het leek allemaal zo rooskleurig voor Ferry en zijn ex Nuno. De twee waren al jaren gelukkig samen, maar toch kwamen er vorig jaar kleine scheurtjes in hun relatie. Nuno wilde meer van de wereld zien en besloot in India in de leer te gaan bij een yogaschool. Ferry ontkende toen dat het ging om een relatiebreuk, maar dat het stelletje even pauze nam.

Nu is het dus echt uit. Ferry laat weten: "Na zes mooie jaren hebben Nuno en ik gezamenlijk besloten om ieder ons eigen weg te gaan. We gaan uit elkaar als goede vrienden en kijken terug op een mooie periode."

Ferry en Nuno© Ferry Doedens
Ferry en Nuno
Lees meer over
Ferry Doedens