daddy issues

GTST-Alkan bang om verlaten te worden door vader

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGTST-Alkan bang om verlaten te worden door vader
RTL

Goede Tijden, Slechte Tijden-ster Alkan Çöklü is te gast bij het YouTube-kanaal van FIRST. Hier doet hij een boekje open over de nieuwe film die hij gaat regisseren en de moeilijke band met zijn vader.

“We hebben elkaar heel lang niet gezien"

GTST's Alkan Çöklü druk bezig om overtollige kilo's kwijt te raken
Lees ook

GTST's Alkan Çöklü druk bezig om overtollige kilo's kwijt te raken

Momenteel is de acteur naast zijn dagelijkse tripjes naar Meerdijk ook druk met het regisseren van een eigen korte film, die gaat over de band met zijn vader. In de video biecht Alkan op nooit een goede band te hebben gehad met zijn papa. “Mijn vader was een periode in mijn leven afwezig”, vertelt hij openhartig. “We hebben elkaar heel lang niet gezien, en ik heb hem letterlijk gewoon gemist.”

Omdat hij weet hoe moeilijk het is om op te groeien zonder vaderfiguur, betekent de film veel voor hem. Hij wil dan ook niet alleen zijn verhaal vastleggen, maar hoopt ook dat hij andere inspireert het gesprek aan te gaan.

Omdat Alkan zelf ook de confrontatie is aangegaan, is de band met zijn vader nu weer stukken beter. Hoewel het voor hem niet makkelijk was de eerste stap te zetten. “Het is een angst die je hebt", legt 'ie uit. "Je bent bang om nog een keer verlaten te worden.” 

Lees meer over
Alkan Coklu