atemlos

Helene Fischer wordt aanbeden door wereldberoemde artiest

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesHelene Fischer wordt aanbeden door wereldberoemde artiest
RTL

Helene Fischer valt flink in de smaak bij Luis Fonsi, dé ster achter de wereldhit Despacito. Volgens hem is de Duitse schone een echte diva, maar dan wel in de goede zin van het woord.

"Helene is een beeldschone vrouw, een goede zangeres, danseres en artiest"

Helene Fischer en Luis Fonsi leerden elkaar kennen toen zij samen op het podium stonden voor een speciale kerstshow. De Puerto Ricaanse zanger was meteen onder de indruk van Duitse diva. "Ze is echt een superster, door en door. Een echte diva, maar in de goede zin van het woord", vertelt hij het Duitse Bunte. 

Helene Fischer door ex ingeruild voor Zwitserse schone
Lees ook

Helene Fischer door ex ingeruild voor Zwitserse schone

Daar hielden de mooie woorden van de zanger niet op. Hij vervolgt: "Helene is een beeldschone vrouw, een goede zangeres, danseres en artiest. Helene belichaamt wat een ster is. Ik heb veel over haar gehoord, maar ken haar muziek niet."

Helene maakte eind vorig jaar een einde aan haar relatie met Klubbb3-zanger Florian Silbereisen. Toch is ze niet lang alleen gebleven, want ze kondigde ook meteen aan dat ze een relatie heeft met Thomas Seitel. Hij is werkzaam als acrobaat in haar show. De charmes van Luis Fonsi zullen dus weinig effect hebben op de schlagerkoningin. 

Lees meer over
Helene Fischer