I believe i can lie

Vriendinnen R. Kelly blijven achter hem staan

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty ImagesVriendinnen R. Kelly blijven achter hem staan
RTL

Gayle King lijkt zich te ontpoppen als de nieuwe Oprah, haar beste vriendin. Nadat woensdag een exclusief interview van Gayle met R. Kelly werd uitgezonden tijdens CBS This Morning, waarin de zanger in tranen uitbarstte, heeft ze nu Joycelyn Savage en Azriel Clary voor de camera weten te krijgen.

“Ik huil nu, omdat jullie de waarheid niet kennen”

Joycelyn Savage en Azriel Clary spelen een grote rol in de omstreden documentaire Surviving R. Kelly. Dit meldt Page Six. Het tweetal kwam, afzonderlijk van elkaar, in contact met Kelly toen ze nog minderjarig waren. Toen ze eenmaal meerderjarig waren en vrijwillig bij de zanger introkken, stonden hun ouders compleet machteloos, wat ook te zien is in de documentaire.

Volgens de meiden zijn hun ouders alleen maar op geld uit. "Ik huil nu, omdat jullie de waarheid niet kennen. Jullie geloven al die bullshit die onze ouders vertellen," aldus een geëmotioneerde Azriel, toen Gayle King haar vroeg waarom ze begon te huilen toen haar een vraag werd gesteld. "Het zijn allemaal fucking leugens om maar aan geld te komen en ik vind het ongelooflijk dat jullie dat niet inzien. Jullie zijn echt dom."

Gayle King niet bang voor R. Kelly
Lees ook

Gayle King niet bang voor R. Kelly

In het interview dat Gayle met Kelly had, beweerde de zanger eveneens dat de ouders alleen maar voor het geld gingen. "Wat voor vader of moeder verkoopt een dochter aan een man?"

Het hele interview van Gayle met Joycleyn en Azriel wordt donderdag in Amerika uitgezonden.

Lees meer over
R. Kelly