Oog in oog

Gayle King niet bang voor R. Kelly

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPGayle King niet bang voor R. Kelly
RTL

Gayle King, de vrouw die eerder deze week een exclusief interview met R. Kelly had, was naar eigen zeggen “niet bang voor de man”. Het gesprek, waarin de zanger in tranen uitbarstte en wederom zei onschuldig te zijn, werd woensdag in Amerika uitgezonden tijdens CBS This Morning.

“Ik was er eerder bang voor dat hij er ineens mee zou stoppen en zou vertrekken”

"Ik ben geen enkel moment bang geweest dat hij me iets aan zou doen. Ik was er eerder bang voor dat hij er ineens mee zou stoppen en zou vertrekken”, aldus Gayle tegenover The Oprah Magazine, het tijdschrift van haar beste vriendin Oprah Winfrey.

Vriendinnen R. Kelly blijven achter hem staan
Lees ook

Vriendinnen R. Kelly blijven achter hem staan

Hoewel de emoties bij R. Kelly hoog opliepen, bleef Gayle kalm en liet ze zich niet uit het veld slaan door de zanger. "Ik dacht soms weleens dat hij me zou gaan slaan, omdat hij zo boos was. Maar dan dacht ik: gewoon doorgaan Gayle, er kan je hier niks gebeuren.

Vooraf maakte de zanger wel kenbaar niet over zijn huwelijk met de overleden zangeres Aaliyah te willen praten. Ook kon hij niets zeggen over de laatste aanklachten die tegen hem zijn ingediend, omdat die zaken nog lopen.

Lees meer over
R. Kelly