i will survive

Nieuw slachtoffer R. Kelly staat op

Door ANP/RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPNieuw slachtoffer R. Kelly staat op
RTL

R. Kelly heeft een nieuwe beschuldiging aan zijn broek gekregen. Een 30-jarige vrouw beweert dat de zanger haar herpes heeft bezorgd toen ze 17 jaar oud was.

Volgens CBS Chicago is R. Kelly momenteel onderwerp van een politieonderzoek in Detroit omdat hij daar twee decennia geleden seks had met een tienermeisje in een hotel. Het destijds dertienjarige meisje zei naar verluidt dat ze haar moeder bezocht, maar nam in werkelijkheid contact op met een vriend, tevens de assistent van de zanger.

Gayle King niet bang voor R. Kelly
Lees ook

Gayle King niet bang voor R. Kelly

De vrouw bezocht de r&b-zanger gedurende een periode van vier jaar in zijn huis in Atlanta. Ook liep ze herpes op door toedoen van R. Kelly. Het slachtoffer woont niet meer in Michigan, maar rechercheurs willen haar laten overvliegen om haar te ondervragen. "We willen graag spreken met het vermeende slachtoffer", aldus politiechef James Craig tegen CBS.

De artiest werd onlangs aangeklaagd voor seksueel misbruik van minderjarigen. R. Kelly wordt ervan verdacht vier mensen, onder wie drie minderjarigen, in de jaren 1998 tot en met 2010 te hebben misbruikt. Daarvoor werd hij op borgtocht vrijgelaten, maar momenteel zit hij opnieuw, ditmaal voor het niet betalen van alimentatie.

Lees meer over
R. Kelly