oeps!

The Voice Kids-kandidaat ziet Wendy aan voor Chantal

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLThe Voice Kids-kandidaat ziet Wendy aan voor Chantal
RTL

Best spannend, als je ineens moet optreden voor Marco Borsato, Anouk, Ali B en Ilse DeLange. Samuel zong gisteren in The Voice Kids de sterren van de hemel, maar daarna ging hij de fout in.

"Chantal Janzen?!"

De jonge zanger zong gisteren Stil In Mij van Van Dik Hout. De coaches waren allemaal onder de indruk van hem en wilden wel eens weten wie er voor hem aan het juichen waren. Samuel stelde iedereen netjes voor: zijn broers, ouders en vrienden. En Chantal Janzen. "Chantal Janzen?!", schreeuwde Ilse uit. De coaches kwamen niet meer bij van het lachen. "Dat is Wendy van Dijk", herstelde de jonge kandidaat snel. 

De 13-jarige Keelan blaast jury omver bij The Voice Kids
Lees ook

De 13-jarige Keelan blaast jury omver bij The Voice Kids

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Eerder deze maand kwam het nieuws naar buiten dat The Voice de komende jaren nog bij RTL te zien zal zijn. Wendy van Dijk stapt wél over naar Talpa. De presentatrice geeft het stokje over aan Chantal Janzen. Zij zal vanaf komend seizoen The voice of Holland presenteren. De presentatie van The Voice Kids zal in handen zijn van Jamai Loman en Lieke van Lexmond zal The Voice Senior presenteren. Mede-presentator Martijn Krabbé blijft aan de slag gaan voor alledrie de formats.

Lees meer over
Wendy van DijkChantal JanzenThe Voice Kids